DISKUSE K ČLÁNKU

hofihofi:Kamaradka jim ho tam nosila v puse a co?

(27. 10. 2011 23:41)

anonym12345:Je obdivuhodné se k tomu rozhodnout. Já bych to psychicky nezvládla, při představě, že někde bude žít ,,moje,, dítě. Je dobře, že jsou lidi, kteří darují, protože těm co nemůžou mít dítě to rozhodně pomůže.

ZAMLZENA: Vypustit tuhle hova.dinu z pusy může jen totální i.diot. Kolikrát totiž mají děti ti co si ho ,,nezaslouží,, a ti co by si ho ,,zasloužili,, ho mít nemůžou. Jak to, že může mít dítě ženská, která ho pak zavře do sklepa a nechá ho trpět hlady? Z toho vzešlo něco dobrého jo? B.lbko.

(26. 10. 2011 10:42)

klarkys:haha, sperma se k nám dováží hlavně proto, aby se mezi sebou "nekřížili" příbuzní. Stejně jako vajíčka a sperma od nás putují jinam

(25. 10. 2011 14:13)

zamlzena:Mylím, že toto by se dělat vůbec nemělo. Kdo nemůže děti mít, tak je mítž nemá. Jsou asi k tomu důvody,že je nemá. Nic nikdy nedělat násilím, protože z toho ve finále nikdy nic dobrého nevzejde. To je zase moje zkušenost.

(24. 10. 2011 20:51)

klarkys:nepleteš si to s klonováním třeba? Tenhle b.lbej názor zkus prodiskutovat s někým, kdo děti mít nemů­že..­.Před­poklá­dám, že sám/sama ještě děti nemáš, jinak bys tohle nevypleskl/a.

(25. 10. 2011 14:15)

trip:nechapu. co je na tom ponizujiciho? telo nejakym zpusobem proste funguje a vsichni to vedi. normalni clovek s tim nemuze mit problem... pejskari dokonce museji produkt defekace uchopit a uklidit - to neni divne? dokonce chapu i ranni odbery, protoze za odberem je i zpracovani materialu a to je rovnez proces, ktery vyzaduje nejaky cas v laborkach - a nedelaji to roboti. takze o co komu jde? ... mimochodem, krev primo zachranuje zivoty. sperma ne. tedy pokud rodina neni vypsychla a nehodla pachat sebevrazdy apod. takze znovu, o co komu jde?

(24. 10. 2011 08:57)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy