DISKUSE K ČLÁNKU

misicka1982:Chytrý člověk pochopí že Lucka není obézní a 55 kg je dost nezdravé, ale určitě né normální.

(18. 04. 2012 14:13)

misicka1982:http­://www­.vypo­cet.cz­/bmi?B­MI_Vys­ka=176­&BMI_V­aha=­55&sub­mit=Sp­o%E8%ED­tej+BM­I&Ema­il=@&E­mail_­Type=­HTML

(18. 04. 2012 14:13)

misicka1982:Pro trapné lidi, kteří mají chování mateřské školky http­://www­.vypo­cet.cz­/bmi?B­MI_Vys­ka=176­&BMI_V­aha=­80&sub­mit=Sp­o%E8%ED­tej+BM­I&Ema­il=@&E­mail_­Type=­HTML

(18. 04. 2012 14:12)

marketka.33:Lucinku znám roky, a i kdybych ji neznala osobně, tak mě mrzí,že vaše názory,že holka s 80 kily při její výšce je označována za tlustou,kredencem a jinými výrazy, co tady používáte..docela smutné..ps.lucinko hlásek odeslaný a plně tě podporuji!

(18. 04. 2012 13:35)

majkl:shaki33-Ty musíš být pěknej magor. Na co si tady hraješ ty hrdino. To že tvá švíca propaguje nezdraví životní styl ti připadá ok? To dává pěknej příklad pro nový generace. Že se nestydí hamba ji. Prosím tě ještě se chci slušně zeptat, vy máte doma nějak speciálně upravený záchod? 55Kg není vychrtlina!!! Taky je dost ale dost trapné když si dotyčná na sebe vzala sportovní dres. Tlustý člověk si na sebe vezme sportovní hadry. To je fakt pecka. Totální demence. Proč nejde občas na kolo, zaběhat si, posilka, procházky, švihadlo je toho mraky přece. Ty holky co trochu vypadají tak na sobě taky makají a zaslouží si vyhrát ale někdo kdo nehne ani prstem a jen hnije by něco chtěl??? NASR_AT a dvakrát. Odměna jen za zásluhy.

(18. 04. 2012 12:34)

shaki33:že spíš není hamba tobě... Ty jsi hlavním propagátorem totálně vypatlaných lidí

(19. 04. 2012 08:38)

majkl:To jak tady nějaký chytrák píše že má dobré srdce to je klidně možné ale to se tady nehodnotí ani to sem nepatří. Tady jde o vzhled navíc po internetu ani povahu řešit nejde. Myslím že vzhled tady nelze ani komentovat. Dotyčná se pořád dere do soutěže do které nepatří. Prostě si jen vynucuje pozornost. Pokud se tohle nějakému chlapovi líbí tak je to jen otázka hodně nízkého sebevědomí. Sakra navíc být takhle obézní je prostě nezdravé. Přál bych dotyčné aby se aspoň na chvilku převtělila to holky s úplně normální zdravou váhou třeba 55kg což je úplně normální váha a né žádná anorexie o kterou se tady jeden dement opírá pořád. Víte co si řekne parta chlapů když jde a uvidí tlustou holku? Podívají se na sebe a řeknou si s úsměvem. Hlavně že je hodná a dál už to neřeší.

(18. 04. 2012 09:12)

shaki33:Ty magůrku. Ten chytrák je moje sestra a na ní se ani neopovažuj cokoliv říct. Na mojí osobu si tu klidně piš ty svoje uštěpačné poznámky, ale mojí rodinu nech na pokoji !!!

(18. 04. 2012 09:53)

krafty:ty jseš asi dobrej dement přijd to říct někdy před zimák třeba tý dotyčný do očí když jseš takovej frajer ale to ti strach nedovolí viď na internetu je každej frajer a ve skutečnosti bys byl posranej až za ušima

(18. 04. 2012 10:29)

matysek-k:odkdy je 55 kg zdravá váha, jdi se léčit ty. Ne každej chlap je na vychrtliny, já mám raději právě takový jako je Lucka. Jen jestli nebudeš mít nějakej ten problém ty

(18. 04. 2012 11:17)

zabunka:Nechci ti do toho teda moc mluvit, ale možná by jsi si to v hlavě mohl trochu poupravit...než tu někoho nařkneš z obezity, tak by jsi si taky měl přečíst, kolik ten člověk měří. Při její výšce by totiž váha 55kg opravdu normální nebyla...Nevidím na tom nic špatného, když se slečna do soutěže přihlásí. Máš pravdu, že o povahu v této soutěži nejde, ale je sympatická a pohledná, tak proč by to nemohla zkusit? Pokud se ti nelíbí, tak stačí kliknout na další dívku a tam třeba hlas pošleš. Psát tu ale takovéto komentáře mi přijde opravdu dětinské, pod úroveň a mluví to o tvé inteligenci...ano každý má právo vyjádřit svůj názor, ale lze to i slušně!

(18. 04. 2012 11:20)

majkl:Je to opravdu nechutné. Že se dotyčná aspoň trošku nestydí. To už je několikátý rok co se tento obrovský kanec snaží zviditelnit.Pokud člověk vede nezdravý životní styl a ještě se to snaží propagovat je to opravdu hrozné. Je rok 2012 spousta žen už dostala rozum a začala ze sebou něco dělat. Je prostě vidět že prasnice pomalu mizí. Když se dívám na tu fotku vždyď ji se ta mega řiť nemůže vlést ani na záchod.

(17. 04. 2012 07:22)

matysek-k:nechutnej si ty, tak se na to nekoukej, když se ti to nelíbí. Nemáš v sobě kapku slušnosti a ještě cheš jiné poučovat?

(17. 04. 2012 13:11)

shaki33:Ty mě snad znáš osobně, že takhle hloupě hodnotíš??? Ty teda musíš vypadat....

(17. 04. 2012 14:22)

londynskypes:majkl

(11. 07. 2012 15:34)

stopvlada2012: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(14. 04. 2012 10:12)

2012stopvlade: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(14. 04. 2012 00:04)

dagmarka33:mememumu: I kdybych byla anorektička,a nebo měla nadváhu Tobě to může být u párku ..Který? Všechny ..I my děkujeme ty mindráku

(13. 04. 2012 23:41)

mememumu:Jojo, přesně takovou stupidní odpověd jsem od tebe čekal, nanynko. Ty jseš mi u párku úplně celá. Co mi není u párku, je to, že máš pravděpodobně volební právo. Případně že ho dostaneš, až vyrosteš. A to je poměrně hrůzná představa.

(14. 04. 2012 00:08)

stopvlade2012: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(13. 04. 2012 19:10)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy