DISKUSE K ČLÁNKU

lunatic:Já si myslím ... a podotýkám,že žádné potomky nemám a ani mít nechci,zkrátka stále platí výrok:"Kdo si CO vychová,to pak i má.";samozřejmě
to vztahuji i na své rodiče,z nichž již jeden nežije - bude mi brzy "50".
Netroufám si konstatovat,zda jsem správně vychován - bylo by to neobjektivní,já myslím,že ano - každopádně radost kterýmkoliv rodičům patrně udělá,když vidí,že se jejich potomci umí o sebe a někdy i své bližní také náležitě postarat - v opačném případě by si snad? logicky i mohli sami
uvnitř položit otázku: "K čemu ten můj styl výchovy byl,jaké přinesl hmatatelné výsledky ?".
Vidím - li totiž některé děti a střízlivě si dám do spojitosti,že tito jedinci,kteří až dospějí,by měli umět vydělat na moji penzi - zaraduji se,že mám ještě v držení střelné zbraně a tudíž si raději včas prostřelím "palici"

(22. 07. 2012 17:04)

pupidup:také jsem občas ustoupila a děti spaly u nás v posteli, ale nemyslím, že by se to mělo stát pravidlem. Jsem typ člověka, který se nikdy nechtěl stát otrokem "malých tyranů", což samozřejmě děti jsou, neb i přes rodičovskou lásku jsou to ti nejvyčůranější tvorečkové na světě.....a kdo tvrdí něco jiného je zaslapený láskou "opičí". Tenhle typ rodičů je ten nejhorší. Děti jim skáčou po hlavě a to považují za nejlepší výchovu. Bohužel - jejich děti potom neskáčí po hlavě jen jim, ale otravují život dočista všem (ve vlaku, autobusu, v restauraci, v kině.....), čemuž se říká "nevchované dítě". A běda, jak ho okřiknete, že Vám ze stolu v restauraci stahuje ubrus...to je už oheň na střeše. Mějte soudnost, opičí rodičové...to, že dítěti vše dovolíte, nenazývám dobrou výchovou.

(22. 07. 2012 12:53)

sabika:opičí rodičové
ano, jsou to vyčůraní tvořečkové, ale také nejupřímnější na světě

když se k dětem chováte hezky a tak nějak v normě se jim věnujete, ony nemají potřebu stahovat ubrus v restauraci,...- to dělá dítě, které na sebe vztahuje pozornost, protoze tu pozornost nemá u svých rodičů

(22. 07. 2012 15:28)

sabika:jj....náhodou není nic krásnějšího, když se ráno prcek probudí, dá vám pusu a má chuť se pomazlit....
kdysi mi kdejaké maminy tloukly do hlavy, abych své dítě naučila spát v posteli, že se ho nezbavím....lituju 3měsíců, kdy jsem se tomu bránila, protože když s námi spala, spala klidne celou noc, proste měla potřebu cítít mámu

(22. 07. 2012 08:36)

gogo:Na diskuzi v bulváru až příliš rozumný názor... Ano, je to přesně tak, jak říkáte ..

(22. 07. 2012 08:40)

sabika:díky

chyba- ...abych své dítě NEučila spát v posteli

(22. 07. 2012 11:20)

gogo:Žádný normální rodič by nikdy nenazval své dítě "malým tyranem"... Takto by mohl uvažovat pouze rodič nedospělý a z domova rozmazlený egoista ...

(22. 07. 2012 07:35)

pupidup:já ano, ale proto ho nemiluji méně...i já byla kdysi dávno malým tyranem

(22. 07. 2012 12:47)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy