DISKUSE K ČLÁNKU

zuzanamacanova:já si zas myslím že kdyby si byla ta modelka jak říkáš! tak by ses o takové souteže vubec nestarala možná sem píšeš protože se bojíš toho že když náká holka vyhraje tak tě asi ohrozí nemáš nic jinýho na práci než psát k mím fotkám? promin že mam nějaký sen a chci se nějak prosadit! vsadím se že kdyby si už dávno modeling nedělal tak by si tu byla zaregistrovaná! Teď mi pro změnu přídeš ubohá ty!

(22. 09. 2012 14:15)

zrzinaa:Tak tohle fakt nechápu prý "miss léta". Kdyby rozhodovala odborná porota tak ano, ale v téhle superstupidní soutěži "krásy" jde jen o to kolik má kdo přátel na Facebooku. Něco o tom vím, sama jsem modelka i v zahraničí, a ani jedna z holek které sou první 3 nemá na světový modeling ani postavu, ani obličej fakt smutné jak takovéto soutěže jdou do pr**dele kvůli takovému super hlsování kde každý žebrá o hlasy....
A mimochodem holky, tím že vystrčíte *** na blesku a necháte se nafotit od profesionálního fotografa z vás nedělá modelky, teď jsem si vzpoměla jak sem viděla holku kterou výhrála tuhle minulou soutěž, jak se olizuje na fotce nahá s holkou. Mám dost......

(10. 08. 2012 17:08)

decathlon: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(01. 08. 2012 13:52)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy