DISKUSE K ČLÁNKU

sandrahauserovva:Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na konec leta, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takto privydelavam jiz od kvetna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.***.cz

(23. 09. 2012 15:51)

sandrahauseroova:Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na konec leta, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takto privydelavam jiz od kvetna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.***.cz

(22. 09. 2012 12:44)

sandrahauserrova:Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na konec leta, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takto privydelavam jiz od kvetna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.***.cz

(21. 09. 2012 21:22)

sandrahauseerova: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(21. 09. 2012 20:03)

odetka.odetka: Skvele

(20. 09. 2012 16:51)

kukuku:Spíš skvěle připravené pro jednoduché chaoticky propojené krabičky v ženském mozku.
Stačí si všimnout českých ministryň za poslední dobu a ona přednáška je jenom pro pobavení dámského osazenstva. Ministryně kultury Hanáková - nezvládá hlavní úkol (prosadit církevní restituce), tápe s Národním divadlem... Ministryně obrany Parkanová - směšná figurka nechápající, co to kolem ní lítá za letadla, Pandury... . Zelená ministryně školství Buchtová - dosadila sobě podobnou figurku do vedení MS v lyžování K.Neumannovou. Soc.dem.ministryně zdravotnictví Součková při své jednoduchosti taktak unikla kriminálu...
No prostě s těmito teoriemi o dámském supermozku běžte někam.

(21. 09. 2012 07:20)

holavagina: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(22. 09. 2012 09:20)

starypes: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(23. 09. 2012 08:18)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy