DISKUSE K ČLÁNKU

eroportalcz:Ty celebrity si začínají být nějak hrozně podobné. Tady ta se podle té fotky nahoře dost podobá Belhorcové. | Fotky celebrity, erotické povídky, videa apod. můžete nalézt na webu Eroportal.cz

(19. 05. 2009 21:48)

sukin: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(15. 05. 2009 16:30)

bara55:...no pokud si tento rozhovor Blesk nevymyslel tak o sobě slečna Langmannová nanejvíš prozradila, že je absolutně hloupoučká. Jinak mě také pobavilo, jak se tam vychvaluje...v sexu rozhodně není konzervativní, přitom se jí na vibrátor práší a na P-fillmy nekouká no prostě mazec, zřejmě tím myslela, že používá i jinou než misionářskou polohu...občas se přetočí na bok

(15. 05. 2009 12:11)

franceska009:Přijde mi pěkně trapný i její odpovědi, nejen otázky Blesku. Hlavně mi přijde, že si každá rádoby celebrita myslí, že když řekne světu, že je dobrá v posteli. Všichni muži po ní budou toužit a říkat jak to v sexu umí ... Je to trapný..

(15. 05. 2009 09:39)

gogo:musí "prozradit vše o svém sexu" .... A tam musí uvést nějakou senzaci. Za senzaci se považuje : že stále souloží, že nesouložila již třicet dnů, že má chlapa, že má orgasmus, že má ženskou, že masturbuje atd ... Já nevím. Dříve se o sexu nemluvilo, ale konalo. Dnes jen samé impotentní řečičky úředně sice dospělých, ale ve skutečnosti nedospělých jedinců...

(15. 05. 2009 06:35)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy