alenkarandlikova:Zdravim. Mezi lidma ted koluje novinka, jak si *** na ***. Je to na - www.***.*** - Ja si takto vydelavam uz pres mesic a nemuzu si to vynachvalit, stejne jako znami, kteri mi to poradili Doporucuji to omrknout rychle, protoze brzy to uz nebude mozne!
petarandlikova:Zdravim. Mezi lidma ted koluje novinka, jak si *** na ***. Je to na - ***Cerna.*** - Ja si takto vydelavam uz pres mesic a nemuzu si to vynachvalit, stejne jako znami, kteri mi to poradili Doporucuji to omrknout rychle, protoze brzy to uz nebude mozne!
simonarandlikova:Zdravim. Mezi lidma ted koluje novinka, jak si *** na ***. Je to na - ***Cerna.*** - Ja si takto vydelavam uz pres mesic a nemuzu si to vynachvalit, stejne jako znami, kteri mi to poradili Doporucuji to omrknout rychle, protoze brzy to uz nebude mozne!
simonarandlikova:Zdravim. Mezi lidma ted koluje novinka, jak si *** na ***. Je to na - ***Cerna.*** - Ja si takto vydelavam uz pres mesic a nemuzu si to vynachvalit, stejne jako znami, kteri mi to poradili Doporucuji to omrknout rychle, protoze brzy to uz nebude mozne!
janarandlikova:Zdravim. Mezi lidma ted koluje novinka, jak si *** na ***. Je to na - ***Cerna.*** - Ja si takto vydelavam uz pres mesic a nemuzu si to vynachvalit, stejne jako znami, kteri mi to poradili Doporucuji to omrknout rychle, protoze brzy to uz nebude mozne!
marcela47:I kdyby, co je komu potom. O tom píše jen ten, co orgasmus nemá.Ale na rozdíl od jiných má srdce na pravém místě. Její koncerty to jsou balzám na nervy , koncert není odflaknutý, prostě na úrovni.
enriko:Jo, Lucie byla veselá v rozkroku s kladným vztahem k alkoholu. To se ví. Vzpamatovala se až potkala Kratochvíla, ten na ní zapracoval. Jinak, co je komu po tom, aspoň bude mít v domově důchodců na co vzpomínat. S lidičkama a srdíčkama blbne až teď, na stará kolena.