DISKUSE K ČLÁNKU

sonelik:Neni co dodat . . . .Já kdybych teď vypadala jako ona byla bych šťastná na maximum. Nevidím problém. Je ale pravdou, že náplní Blesku je ponižovat a ztrapňovat celebrity a poukazovat na sebemenší nedostatky.

(26. 05. 2009 09:07)

maggy:Co děláš ty kromě toho, že prezentuješ takové kraviny?! Pamela na rozdíl od Tebe dělá spoustu dobrých věci pro zvířata. Podívej se na její stránky a příště raději mlč závistivko.

(25. 05. 2009 16:15)

huhla: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(25. 05. 2009 17:51)

huhla: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(25. 05. 2009 14:05)

lee008:Může mi autor článků ukázat, kde je oplácaná? V jejím věku má postavu krásnou, existují dvacítky, které by jí mohly závidět (nemyslím tím silikony). Z vyzáblé prsatice se stává ženská svýho věku. To se máme pořád omezovat ze strachu, abyste o některé z nás nenapsali, že je tlustá, byt to není pravda? Ne každá musí mít ploché vypracované břicho. Však bych chtěla vidět autora článku v plavkách!!!!

(25. 05. 2009 12:31)

maggy:Souhlasím. Viděla jsi fotky těch reportérek co tyhle hnusy píšou? Ty už ani neznají pojem plavky leda pro velryby. Já jsemm taky velryba a Pamela je pro mě symbol svobody a lepší život pro zvířata i kdyby měla metrák.

(25. 05. 2009 16:19)

gogo:ještě více. A v domově důchodců ? Tam bude přímo jednička !

(25. 05. 2009 12:13)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy