DISKUSE K ČLÁNKU

bidlo:Od paní Františky by se mohli všichni učit. Vždycky najde nový pohled na věc, neopakuje pořád ty stejné nesmysly, kdo s kým a podobně. Vždycky si prostuduje téma než něco napíše a vytvoří vlastní pohled na věc a musím říct, většinou trefný a zajímavý. Jinak Issu a spol. bych tak neřešil, slušné oblékání patří k věci u lidí, kteří jsou vidět a to, že to umí, je mu (jim) jen ke cti. Chtěl bych vidět, jak by je i ti, kteří módě nerozumí, strhali, kdyby přišli v něčem, co by mělo nějakou chybu, nebo to na sobě měli víckrát. Holt máme snobské redaktory (ti sami chodí pořád v tom samém), tak se musí celebrity zabývat i tím, co si na sebe vezmou. Teda aspoň dokud to budou bulvární novináři pokládat za tak důležité, že to budou sledovat. Nakonec díky těm Sámerům vím, co se nosí. Módní časáky pro muže totiž nesleduju, mám jiné věci na práci. Ale šetří mi to čas, protože taky nechci být úplně out. Ony na to koukají totiž i holky, ty bulvár a módu žerou docela dost. Takže nakonec ani mně nic jiného nezbyde, než se kouknout, co má ten Issa zase na sobě. A protože on se většinou nesplete, mám ušetřenou práci.

(29. 06. 2009 19:33)

beruschka7t:tyhle kecy. a vždy znova děkuji , že mám doma "normálního sexuála" a žádný takový načančaně vypoinvovaný obal.

(29. 06. 2009 16:28)

Eva Komárková: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(29. 06. 2009 13:33)

gogo:Souhlasím. A navíc - vždy platilo a platit bude : že ti, co o tom nejvíce mluví, nejméně dokáží... Skutečný chlap ví svoje, umí a mlčí. Protože on To dokáže. On se o TOM nepotřebuje vybavovat. To je pod jeho úroveň... To jen poloimpotenti poskakují před médii a vykřikují své ubohé bláboly ...

(29. 06. 2009 15:40)

Eva Komárková: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(29. 06. 2009 17:56)

anasyi:ano,je to tak.Me zadny z nich nevzrusil,mistr Gott mel jaksi obe kule na jedne strane v tech dzinach.Coz ja nesnasim,aby chlap mel neupraveny kule v kalhotech.Ja miluji prochazky u more ze svym milym ktery pri mem boku stoji 20 let.Holky,to je takova nadhera,slysite sum more,nikdo nikde,a jen tak jit do more,jit na dobrou veceri,dat si dobre vino....to je takovy balzam na dusi

(29. 06. 2009 19:29)

bidlo:Ať koná. Ale pokud je muž opravdu pravý, je úspěšný ve své práci víc, než ti druzí. Ať je to doktor, malíř, Issa nebo Gott. Až se o tobě lidi dozví, jsi jistojistě pravý muž.

(29. 06. 2009 19:37)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy