DISKUSE K ČLÁNKU

hanisshka:Heh Tak tohle video jsem viděla i bez té šmouhy;-)

(25. 07. 2009 00:45)

hanisshka:No dobře Neviděla, ale jako...makera udělá KUK a duch BAF! Fakt úžasně připravené...

(25. 07. 2009 00:46)

hanisshka:Heh Kamera

(25. 07. 2009 00:46)

1kuba2:bil dobry jeho skoda

(21. 07. 2009 07:29)

dantes:Nechci brát fanouškům Michaela Jacksona iluzi, že videokamera televize CNN nasnímala jeho ducha, ale nabízí se mnohem prozaičtější, i když pro vědce fantastické tvrzení. Zjistil jsem již na přelomu 60. a 70. let minulého století, že zdi domů, ať jsou to hrady, zámky, rodinné domy či paneláky, přijímají vyzařování živých organismů, ať jsou to zvířata nebo lidé. Tyto obrazové a zvukové informace se ukládají do krystalické struktury stavebních hmot se zakódováním místa a času. Pokud někdo z obyvatel takového domu (bytu apod.) pravidelně opakuje v určitou dobu stejné úkony, např. prochází se stejným místem v určitou dobu, je takový záznam posilován. Později, kdy už dotyčná osoba zemře, odstěhuje se nebo trvale odejde jinam, krystaly začínají ve stejném čase na stejném místě vyzařovat "holografický" obraz a mnohdy i zvuk (nejčastěji kroků) již nepřítomného člověka. Jsem přesvědčen, že je tomu tak i v případě kamerou zachyceného stínu zemřelého popového zpěváka. Zajímavý by byl pokus s opakováním záznamu na stejném místě a v tentýž čas, jak se to podařilo CNN. Možná jsou zapotřebí k tomu i ještě nějaké jiné specifické podmínky, které neznáme. Podobně jsou z celého světa hlášeny pohyby tzv. duchů na starých hradech, zámcích apod. - viz např. zjevování Bílých paní, bývalých majitelů a majitelek těchto obydlí. Podle mého názoru mají tato zjevení stejný původ jako v případě Michaela Jacksona.

(10. 07. 2009 14:25)

sashenqa:Přesně tak bych to řekla i já.. Michaela váže i po smrti k Neverlandu jakési pouto.. když umře člověk a má rád jedno místo tak že tam bude zjevovat pořád, ať jde o zábavní park, nebo nějáky dům, tak i po smrti ho k tomu místu váže to pouto, že ho nedokáže opustit.. to platí i v případě Michaela Jacksona a Naverlandu..

(11. 07. 2009 11:13)

vechtrvesluzbe: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(13. 07. 2009 19:12)

dantes:Vechtře ve službě, rád se k Vám přihlásím k vyšetření, ale nejdříve se naučte pravopis - prosperita se píše s měkkým i, nikoliv s ypsilon....

(14. 07. 2009 18:35)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy