DISKUSE K ČLÁNKU

fingus:Přítelkyně pracuje v bance jako ospák (bankéř pro bonitní klientelu) a má pěkné trojky. Teď v krizi jsou víc než kdy jindy hlídaní na různé produkty a šefka (ředitelka pobočky) ji řekla, že ať klidně nosí do práce vyýstřihy, že má nejlepší prodeje

(14. 07. 2009 08:47)

normalniholka:Zrovna dneska mám výstřih, sedím v kanceláři a když projdu po chodbě, tak jsou všichni milí Nikdy mi výstřih nevadil, kolegové mě berou jako sobě rovnou a jsou rádi,že se mohou pokochat, proč ne, mě jejich pohledy nevadí a citím se dobře. Samozřejmě se to k některým profesím nehodí, ale u té mé je to v pořádku. Nemám problém, že by si někdo myslel, že jsem v práci pouze "ozdoba".

(13. 07. 2009 11:35)

anka:to je ovsem jen tvuj nazor...))) zajimave by bylo posouchat tve kolegy.....co si o tvem vystrihu mysli oni...))

Jinak take zasatavam nazor, ze kratke sukne a vystrihy do prace nepatri...

(13. 07. 2009 13:34)

vechtrvesluzbe: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(13. 07. 2009 18:36)

mrum:Ne ne. Říká se: když nemá co jinýho nabídnout...
- nosí mini a výstřihy.
Kdo je profík, obléká se decentně. Pánové také nejdou na jednání v kraťasech nebo tílku.

(14. 07. 2009 20:50)

vechtrvesluzbe: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(13. 07. 2009 18:38)

gogo:Zda má být ozdobou pracovny svého šéfa nebo jeho erotickou hračkou, či zda má doopravdy pracovat...

(13. 07. 2009 08:16)

jockey:Asi jako v klasické komedii Křtiny: sekretářka Jirásková a seXkretářka Veškrnová..

(13. 07. 2009 12:33)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy