DISKUSE K ČLÁNKU

baronessa:Recept mojí babičky z vánočky je taky moc dobrý. Pokud zbude obyčejná vánočka a už nikomu nejede, že je tvrdší, tak se nakrájí na plátky, ty se na MÁSLE z každé strany rychle dozlatova osmaží a horké se obalí v moučkovém cukru se skořicí. Na talíř se pak přidá kopeček dobrého džemu, nebo se může jíst s kompotem.

(05. 04. 2014 12:30)

baronessa:to je toho, usmažit těsto (co jiného vlastně rohlíky jsou) s náplní. O co nezdravější jsou třebas pravé koblihy, kde ani tvaroh není. Pochybuju, že kritikové těchto levných jídel dokážou sami navařit nebo napéct. Jde jen a jen o obavy řetězců a rychlých občerstevní, že lidi přestanou tolik nakupovat a za polovičku peněz si udělají pohodlně čerstvé jídlo doma.

(05. 04. 2014 09:34)

honzina212:Ne že bych takovému jídlu holdovala, ale kdysi dávno, ještě jako malá holka jsem chodila do kroužku vaření a tam jsme místo rohlíků použili veku (dva plátky k sobě slepit tvarohovou nádivkou, osmažit, potřít nejlépe rybízovou marmeládou a posypat skořicovým cukrem). Název pro jídlo výstižný - CHUDÍ RYTÍŘI.

(01. 04. 2014 09:13)

hejkalsamicka: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(27. 03. 2014 10:34)

baronessa:a víš ty vůbec, z čeho se vyrábí listové těsto? To je vlastně tuk zahuštěný moukou, specielně zpracovaný - zavalovaný v mouce. Proto lístkuje. To ten rohlík, naplněný, obalený a ještě usmažený me méně mastný.

(05. 04. 2014 12:28)

moniii:Smazenky za "totace" nebyly spatny

(27. 03. 2014 06:31)

asek:Mě to připomnělo recept od Petra Novotného meruňky v rohlíku a P.Novotný je už nějaký kuchař a recept je skvělí

(26. 03. 2014 20:07)

martina5:To je fakt, to je žrádlo,já dávala tvaroh a broskve. A pak jenom ve vajíčku? já už si to nepamatuju, ale je to ňamina

(27. 03. 2014 06:35)

velitel.velitelu:Já to zkoušel a je to výborný

(26. 03. 2014 17:44)

inkwizitor:Dobrú chuť, pozdravujte pani Diabetes Cukrovkovú, už čaká za dverami

(26. 03. 2014 16:20)

akinorev1:Fuj, jaky hnus lidi nevymysli, smazeny, preslazeny a vsadim se, ze chut taky nic moc. A pak se vsichni divi, ze jsou tlusty jak prasatka. Tak dobrou chut vsem

(26. 03. 2014 15:58)

kathynka:Přesně tak, taky nechápu, že to může někdo jíst Na jednom serveru jsem našla obdobu - mletý měkký salám, strouhaný eidam, vše smíchat s vajíčkem a nacpat do vydlabaného rohlíku a obalit v trojbalu - mouka, vejce, strouhanka a smažit na oleji. A prý rychlá večeře V každém případě rychle zaděláno na žlučové kameny, zánět slinivky atd.

(26. 03. 2014 17:34)

jaromir123:Ale je to levné - mňam !

(26. 03. 2014 19:41)

baronessa:a tohle budeš večeřet denně nebo jen jednou za čas?

(05. 04. 2014 09:35)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy