DISKUSE K ČLÁNKU

psychopat:Ano ano, tímto u blesku dokázali , jací sou tam odborníci přes fotomontáž a jak de jejich vymaštěným reportérům očerňovat lidi,protože sami nic jiného v životě nedokázali takže není nic noveho, že se takoví s odpuštěním (analfabeti) což je spisovné slovo musí přiživovat na druhých takže všem takym co dělají pro blesk přeju hodně nezdaru a málo peněz do budoucna

(30. 11. 2009 19:35)

mu1995:To je normálně mužatka se tak narodila a basta jinak jestly se pořádně podíváte tak si ho ještě na skutru zakrývá Ale jestly si myslíte že je to chlap jak dělá ten hlas ženskej ????!!!!!

(02. 11. 2009 23:03)

morf:po detajlnim prozkoumani videa je to na sto procent chlap.takze fanouzci z toho budou mit urcite radost...ale nedivil bych se,kdyby rekli...nam to ale nevadi,my mame radi uchylaky a teplouse,tahle dnesni mladez to je jedna velka uchylarna.jsem zvedavej,kam tenhle zpusob zivota v budoucnu povede.

(09. 10. 2009 00:07)

andycroft:tvle tak nezavid, že je má a ty ne

(25. 11. 2009 00:02)

morf:na tomto svete prece normalni zdravej clovek nemuze mit oboji pohlavi.je to jednoduchy,bud ma prisityho sulina nebo je to chlap a hraje si na zenskou...jestli je teda na tom neco pravdy,tak je to fakt humus a tento exemplar se neradi mezi lidi.

(08. 10. 2009 23:44)

nisos:Tak to jsem vážně ráda, že jsem se nepletla, jelikož má první věta po tom,co jsem viděla novou hvězdu Lady Ga Ga v televizi zněla - co je to za tranďáka - takže se celkem divím,že to ostatní fakt nevidí, vždyť ten kukuč je jasnej chlap, ne????

(04. 08. 2009 20:09)

andycroft:ježiš tak si jednou vzala plyšovýho ptáka no, nejak se musí zviditelnit

(25. 11. 2009 00:03)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy