DISKUSE K ČLÁNKU

evik:kvalita sexuálního života sice určitě souvisí se spokojeností, potažmo tedy i dostatkem financí, tedy bezstarostností, ale nevidím tam přímou úměru, a 2 moji nejlepší milenci mě nezahrnovali luxusem (na rozdíl třeba od jiných, kteří se sice v tomto směru snažili, ale co se sexu týče, pokud na něj vůbec došlo, zůstali u průměru), ale zahrnuli mě svou pozorností a pocitem, že jsem pro ně ta jediná nádherná v ten okamžik, uměli to, a to dalo tomu milování punc NEJLEPŠÍ, nejhlubší a nejdelší orgasmy a všechno co s tím souvisí... a kde je člověku krásně, tam se rád vrací.

(19. 01. 2009 20:49)

mouse:Asi se to předpokládám více projeví v případném manželství nebo dlouhodobém svazku

(19. 01. 2009 23:49)

evik:možná máte pravdu, už sem píšu potřetí a zase mi to zmizelo, pro případ, že by se to objevilo, nebudu se zase opakovat ..
snad jen bych dodala, jedna chytrá paní mi před pár lety řekla: čím větší primitiv, tím lepší sex... a měla pravdu.... jenomže těm co mají peníze to většinou ženy neřeknou, protože se jim to nevyplatí. ale když pak narazíte na někoho, kdo je chytrej, není úplně chudej a ještě k tomu to umí a hlavně CHCE... tak takovém chlapovi bych se nechtěla dostat do rukou, protože bych byla úplně ztracená

(20. 01. 2009 09:40)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy