DISKUSE K ČLÁNKU

djel:cele to byla picovina a vy se tu hadata jak magori ...modelek je plna *** a jen malo jich stoji za to a nejaka takova soutez je uplkne nesmyslna

(24. 02. 2010 09:14)

hohoho:Motejlová je postižená stihomamem a pořád si myslí, že proti ní bojuje jedna a tatáž osoba. Já jsem Motejlová Hohoho, nikoliv bumbác, otakarek, jirij atd. Nemám s nimi nic společného, až na jediné - a to je názor na Vás a Vaši dceru. Zcela souhlasím s otakarek07, že jste stále psala, jak jsem zlá a závistivá osoba a jak přejete všem dívkám, přesně, jak to píše Otakarek07. Tato Vaše "dobrota" skonČila s okamžikem vyhlášení vítězky. Nevyhrála Veronika a tak hurá do útoku proti SeidlovÉ a proti všem. Jste už trapná. Aby Vás z té zlosti, že jste strávila dva měsíce na netu, posílala za tisíce sms a zbytečně, jednou netrefil šlak!

(30. 09. 2009 15:46)

hohoho:A pokud jste nešťastnice, jak se nazýváte a ničí Vás okolí a diskuze, není nic jednoduššího a na diskuse nechodit a přestat se litovat, urážet ostatní, srovnat se s tím, že holt asi Vaše dcera na nějaké vyšší soutěže nemá, prostě najít nějaký vnitřní klid a bude líp. Jsou miliony více nemocných lidí než Vy, třeba s rakovinou a přitom dokáží žít mnohem šťastnější život, než Vy. Protože v nich není taková zloba a závist, jako u Vás.

(30. 09. 2009 15:59)

fulina:Je to tak. Vše bylo dopředu známo. Jen ať vyhrají kobyly velké. Byl jsem tam a je hrůza, jak toto stvoření mohlo vůbec vyhrát? Nevím, proč se stále dokola musí propagovat jen vysoké holky! Přitom malé holky jsou pěkné a dokážu říct, že pěknější než ty vysoké. No a rád bych věděl, proč se furt propaguje jen ta č.10? Už od samého začátku to není fér, ale vždyť vyhrály dívky 3, ne jen jedna s přšerným břichem! A o obličeji ani nemluvím-s tím také terno neudělala a věřím, že ani neudělá. No, zlý sen to je. Mělo stát v pravidlech: Krásná malá děvčata, nehlašte se, jen Vy vysoké šeredky můžete! No hrůza a je to i k smíchu! Toto č.10 by nás mělo reprezentovat? A že se bude připravovat na semifinále na Českou Miss, no ať se připravuje, ale myslím, že to bude zbytečné! Snad, že by jedině udělali promenádu v pytli a možná přes hlavu přilbu nebo skafandr Hezký večer!

(29. 09. 2009 18:17)

hohoho:Další, co nevyhrála?

(30. 09. 2009 15:47)

motejlovaeva:Ta slečna nemluví pravdu,ta se tvářila,sebejistě prostě to věděla,je hrozná,seděli jsme proti nim a ona to je děs,ona to nevěděla a přitom její rodina táhla kytku fakt jak na promo,píší jen o ní a co ty dvě?A na ní nevím kdo by žárlil,věřím,že u paní Maláčové dle tohojak jsem s ní kdysi mluvila vylítne.Ráda bych napsala do novin,ale nebudu si dělat zle na stará kolena.Hezký den

(29. 09. 2009 11:15)

otakarek07:no vy jste jak kniha pořád mezi řádky melete všude kdyby zvolili tu Vaší Královnu dcerušku tak by bylo vše OK vidte hlavně že jste jinde psala jak všem dívkám přejete a držíte palce at vyhraje kterákoliv a ted by jste si i ráda stěžovala protože se Vaše Verča vůbec mezi prvníma třema neumístila to byl pro Vás šok vidte.Tak kdo ted nemluví prav­du/LŽE­/?Do­piso­vatel­ko do novinZle si stále a všude děláte jen Vy sama a psalo Vám to více lidí že mluvím pravdu.Jen Vás cituji

(29. 09. 2009 18:43)

motejlovaeva:Pro Otakara,HO-HO jirij atd,BUMBAC,co to melete nevidíte si do pusy tady nejde vůbec o Verču,ale o to,že jste kecali jak máme vše podplacené dělali jste prodejnou holku,jen proto,že řekla že kdysi tancovala,kdyby jste tam slyšela co holek tančí u tyče jenže jsou chytré a nepíší to,navíc jeden fotograf mi řekl,že tak jak jste nás uráželi bylo,až na udání,ale bohužel ta vaše faleš a anonymita,vám nahrála,víte vy chytráci,ono mi nejde,že někdo je první,ale,že to bylo předem známé,jo a starejte se a chrante sebe,vás BůH musí potrestat,za to ubližování,

(29. 09. 2009 18:57)

otakarek07:Jejda jste zase úplně vedle a mimo s tím co tu výše plácáte paní m.éé nemám já nic společného střílíte zbytečně prach mimo no jo to mám za to že se vás tu člověk někdy trocha zastal no taková jste Vy domýšlivá ješitná a zaslepená jen si slíděte neštasnice a dál HÁDEJTE KDO JSEM

(29. 09. 2009 19:24)

motejlovaeva:Já jsem neštastnice nemohu na nohy,mám silnou cukrovku,ale i to je neštěstí narazit na člověka jako tady,a abych pátrala kdo jste to jste se pomátla,své jsem napsala,víc mě vůbec nezajímá,víte anonymní poctiv­če,rej­pale,­atd

(29. 09. 2009 19:34)

otakarek07:no vidíte a o tom to ie právě proto je mi vás líto upčímně io myslím přeju Vám hodně zdraví

(29. 09. 2009 19:56)

hohoho:Motejlová mě také jeden fotograf řekl, že Vaše urážení a napadání a nepodložené ťápání je na udání. A teď, Babo raď. A jinak, jak jste psala, že Veronika dostala nabídku na focení. Stačí si dát profil na jakýkoliv modelingový, či jinak podobný portál svůj profil - myslím tím ženu a nabídky budou více, než časté. Otázkou je, o jaké focení se jedná a stupeň odhalení. Ale to byste jako inteligentní žena, za kterou se prezentujete,mohla vědět.

(30. 09. 2009 15:53)

otakarek07:dodatek:odpovězte jestli to výše psáno jste nepsala a když to zapřete LŽETE!!

(29. 09. 2009 19:32)

denaaa:Myslím, že toto je normální hrůza a ne Dívka léta, to se na mě nezlobte, ježibaba hadra

(29. 09. 2009 09:59)

ruisendaal:moc tvrdé přirovnání, ale souhlasím, že porota měla vlčí mlhu, nebo, že by snad úplatek?

(29. 09. 2009 10:07)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy