DISKUSE K ČLÁNKU

anil: Fuj tajxl.

(05. 11. 2009 18:27)

mumla:Tak Rocco obdivuje Rosenberga za to, že dokáže souložit na veřejnosti...hmmm, můj obdiv má zas třeba chirurg, věděc, umělec, ale každý holt obdivujeme něco jiného.
A jinak, nedovedu si představit, že by mě moje děti viděly rozcapenou přes monitor, ale proti gustu...

(05. 11. 2009 18:10)

mujboze:Mumlo,
si myslím, že není problém, že Rocco obdivuje Rosenbergra, tupec obdivuje vždy tupce o třídu výš
ale že pro to dosatal prostor v nejčtenějším deníku pro Kocourkovské. Ha?

nevím, nevím, kdyby pan Ringier uměl česky

(05. 11. 2009 18:26)

whoossain:A ještě se označují za herce

(05. 11. 2009 17:49)

mujboze:Chapečci a holčičky,

četli jste to viďte? Ten pán si vydělá s lulinkou a holčiky s pipinkou takový penízky, že se to ani vaší paní čitelce nebo panu doktorovi nezdálo.

Netrapte se proto dětičky, že jste blbé a nedodělali základku, máte přeci lulinku a pipinku? Máte! Tak huš huš, do toho!

Nejen, že se budou sypat dukáty, ještě se o Vás bude psát v novinách jako o hrinovi

pan ředitel
s dobrou radou nad zlato
absolvent Topstáru
a spoužák Kuchařky RSDr

(05. 11. 2009 17:29)

drobek:Rocco nemá lulinku ale ocas jako kůň.S lulinkou pod 25cm tam není šance,apropooo,jak jsi na tom ty s centimetry?30?Z toho je 6 vidět?

(05. 11. 2009 17:39)

mujboze:Drobku, sedíš si na vedení

Jak se dětišky před plátěnou revolucí připravovali na kariéru už od pionýra přes svazáka ke komunistovi.....tak dneska maj dětišky jistou kariéru přes lulinky a pipinky, než dorostou na Rosenberga....
( V případě, že nejsou z rodin typu RAJe nebo Lampasáků...)

pan ředitel
s dobrou radou nad zlato
absolvent Topstáru
a spoužák Kuchařky RSDr a Milana

(05. 11. 2009 18:20)

nitram55:Uz jsi trapnej

(31. 10. 2010 01:39)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy