DISKUSE K ČLÁNKU

jarco:čo som napísal,to som napísal- je to overená pravda
duchovný svet je reálny a treba poznať Písmo aj Moc Božiu,lebo nie je nám zápasiť s telom a s krvou,ale s duchovnými mocami /v preklade duchmi zla-démonmi/.Ježiš dal Cirkvi právo a moc ich vyháňať.Darmo si niekto bude robiť z toho švandu.Je to normálne vážna vec.Títo ludia sú pod útlakom zlého a existuje z toho úplné vyslobodenie.Nie nadarmo je tiež napísané:ešte ste sa nesprotivili až do krvi v borbe proti hriechu.Ježišove slová sú aj tieto: ak ťa pohoršuje tvoje oko-vylúp ho a ak tvoja ruka utni ju, lebo lepšie je ti prísť bez oka alebo ruky do neba ako zdravý do pekla.
To sú reálne miesta. Ale práve preto aby sme všetci nemuseli byť takto ožobráčení a zmrzačení-existuje riešenie, ktoré som napísal na začiatku-ver alebo never je to tak-
ja skutočne zo srdca prajem tým čo NAOZAJ chcú byť oslobodení z tejto závislosti /alebo aj z každej inej/ osobné stretnutie so vzkrieseným Ježišom a Jeho Láskou a Mocou.On nás neprišiel zatratiť,ale oslobodiť- existuje služba tzv. krestanské poradenstvo kde sú tieto veci známe a oslobodenia sa dejú úplne normálne.
pekný deň všetkým

(06. 11. 2015 14:42)

byvalyvoliccssd4:Potřebuješ odbornou duchovní pomoc.
Ale naštěstí je tu Dr. Obdařeným a on ti ho vykouří.

(07. 11. 2015 23:47)

honza54: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(06. 11. 2015 06:17)

jarco:Zdravím všetkých / všechny

Ak chce byť niekto naozaj vážne oslobodený z tejto závislosti,musí počítať
s duc***u realitou v ktorej žijeme,totiž že platia aj duchovné zákony-a keď niekto začne robiť niečo čo Boh zakázal, tak otvára vlastne tie okná aj do svojej duše a to pre nečistých duchov smilstva-a týchto treba vyhnať.Ale to sa dá urobiť jedine potom,ako človek úprimne olutuje to čo robí a požiada Pána Ježiša o odpustenie a až potom môže byť z tohoto uvolnený.Ale to je dobré keď si nechá poslúžiť nejakým znovuzrodeným kresťanom /mi/ alebo cez kňazov čo majú s tým skúsenosti. Viem o čom hovorím-funguje to. Je napísané: Keď vás SYN /Pán Ježiš/oslobodí budete naozaj slobodní.
Prajem všetkým ešte pekný večer a POKOJ Boží

(05. 11. 2015 23:01)

mazelrozmazlenej:Ty woe tak ty mě bavíš i s tím bohem a duchem svatým

(06. 11. 2015 00:25)

allahakbar: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(06. 11. 2015 01:39)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy