DISKUSE K ČLÁNKU

sasla:Tyto holky udělají pro reklamu cokoliv,veškeré příspěvky jsou zbytečné.Tyto holky jsou tak zblblé, že snad tomu i věří, že jsou půvabné.Málokterý slušný muž se zamotá s takovou osobou.její přítel by si měl zavřít pusu na zámek a nevypoštět takové nesmyslné hlášky.Možná kdyby byla topmodelka,tak asi ano.Ale tyto kreatury co si hrají na modelky nikdy nic nedosáhnou,Do bytu si ji dej ty,mě nezajímá ani nahatá třeba na ulici.Jsem v jiné kategorii.

(01. 12. 2009 17:58)

sasla:Nepřipadá mě nijak výrazná a nevidím nic čím by převyšovala běžné půvabné slečny,které jsou všude kolem nás.Ten její přítel je asi trochu prázdnější,když si myslí, že bude velký zájem o její foto.To by musela vypadat jinak a být v jiných časopisech.Musím se smát při představě,že si ji chlapi věší někam do bytu,jestli ano, tak to bude pár jednotlivců.Možná také ten její blbě vidí, prober se člověče a nekecej kraviny.

(01. 12. 2009 13:40)

sasla:Nevím,kde ten máčo Exner bere jistotu, že se líbí všem chlapům.Možná nemá doma zrcadlo.Nenalíčená je běžná tuctovka a proto také nevyhrála miss.Proč je s ním, když je pěkná.Asi to bude jinak.U nás v reklamní agentuře mám daleko lépe vydadající kolegyně,ale ty si nemusí hrát na modelky jako tato.Ať se klidně svléká,běžné chlapi to nerozhodí a ty jednodušší ji mohou klidně obdivovat.Nevypadá špatně,ale slovo kráska je mimo mísu.Úroveň soutěže miss také není nijak vysoká.Denně lze potkat daleko půvabnější slečny na ulici,zaměstnání apod.P. Exnere dej si hadr na hlavu a nevypoštěj také nesmysly a klidně si ji vycpi,nikomu nebude chybět,to buď v klidu.Bude o jednu lehkoživku méně a nebudeš otravovat svými neuvěřitelnými výplody veřejnost.Z čeho můžeš být hotový,to opravdu nevím,asi jsi prostší.To potom chápu.Dejte si oba nohy na zem a otevřte oči realitě.
Pěkný den a už žádné přitroublé názory jako tento. Tomáš

(01. 12. 2009 10:29)

sasla:Zajimavý a přímo trefný názor.Tady je přesně vidět co si ty přiblbla, kteří chodí s holkama, kteří si hrají na modelky jsou mimo realitu.Když bych si chtěl dát na záchod foto, tak určitě ne nějaké domácí nicky jako jsou naše rádobymodelky.To raději Němcovou,,ale i Krainovou,Kůrkovou apod.Ty jsou o 1000% půvabnější a nejsou tak přihlouplé.

(01. 12. 2009 11:33)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy