DISKUSE K ČLÁNKU

matko2467:Ak mam byt úprimný, mne osobne sa z týchto fotiek páčili tie, na ktorých boli odfoteni muži. Velmi sa mi páci fotka na ktorej je chlapec obsypany peniazmi, takze je určite bohatý, tým ma u mna rozhodne plus rovnako vyzerá byt aj celkom obdarený takze naozaj na ňom nevidím jednu jedinú chybu. Rovnako sa mi páci muž odfotený rozkročený na aute, ma dobre vypracované telo, ktoré mu iste mnohí závidite preto píšete take komenty! Ale najviac ma zaujala fotka na ktorej pán leží na gauči, moja obľúbená farba je oranžová, oranžovým ponožkam by som nedokázal odolať. Vsetko co som sem napísal myslím naozaj úprimne a velmi by som ocenil keby na moj koment reagujete a napíšete vas názor

(20. 11. 2015 19:20)

fortun: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(17. 11. 2015 20:13)

kopt:Nepřipadá mi na tom nic divného. Je jich mnohem více, než Čechů, tak se tam taky musí objevit více rarit. O našich krásných ženách - takto v médiích zvaných - nám pište. Nyní je už krásná i Slováčková milenka. Nejvíce krasavic máme mezi modelkami (Tereza M., Adéla B. atd.) Asi jste si ani nevšimli, že moodrooké herečky už ani nemáme. Všechny mají černé pichlavé oči jako lasičky, dokonce i blondýny.

(14. 11. 2015 10:16)

akko:Dalsi dukaz toho,jaky je to narod debilu..."Vir" zemekoule...

(13. 11. 2015 19:59)

tomik007: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(13. 11. 2015 18:53)

bum-bec-bum:Zasmála jsem se. Ono jim nic nezbývá než seznamka, to je jako u nás, na seznamce jen lidský odpad. V reálu nemaj šanci.

(13. 11. 2015 18:22)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy