DISKUSE K ČLÁNKU

m.h.lapchik:A co jako? Nejsem politik ani celebrita. Ale mam doma hodinek za tolik co oni vsichni dohromady. A to jsem ctyricatnik a deset let jsem nebyl v praci. Jestli se tresku-plesku podari me najit muze o me taky napsat. P.S.: Zenu ktera se do me nahle zalaskuje vazne nehledam.

(17. 05. 2010 13:03)

jarypadlo:poněkud toleruje parazitní firmy...za kterou stranu vlastně hraje?Údajně se TV-Prima začalo dařit hned jak ho new vedení odešlo.Tady se drží nějak moc dobře a mně se zdá,že velmi málo hájí zájmy DP a snad i spolupracuje s madam Bim-bam...co údajně má firmu s revizorama a taky na úklid.Gen.řediteli- vedete DP do plateb­nínes­chop­nosti a k likvidaci nebo to myslíte křišťálově čistě?/Asi jako Bim-bam se vším okolo?/

(11. 12. 2009 22:20)

jindraa:No a co ? Ma prijem, ze ktereho si to muze dovolit, tak at si koupi treba letadlo. Ta ceska zavist je neskutecna...... meli jste se socky lepe ucit a nemuseli jste chodit utracet sve davky do Lidlu a nosit na ruce digitalky od vietnamcu. Jinak, mam take rad hezke hodinky a letos jsem si udelal jeziska Cartierami za 470.000. Vydelal jsem na ne naprosto legalne a vy ostatni se treba pos....

(11. 12. 2009 16:17)

trip:to je ftip? platim za to, ze jezdim dvacet let starou tramvaji se soucasnymi bezdomovci a priplacim za nocni provoz jenom pro to, aby blb mel na auta, barak, hodinky a cert vi co vsechno jeste? nemely by se ty penize alespon trochu vracet do toho podniku? docela by me zajimalo tve vzdelani, frajere... mimochodem, legalne v tomhle state jeste NEznamena treba nemoralne apod.

(11. 12. 2009 16:31)

jindraa:Kdyz pominu tvou zalostnou cestinu, za kterou by se stydela i ma mladsi 10-ti leta dcerka, tak jsi prave projevil svou doslova zalostnou uroven, malost a s ni spojenou zavist a omezenost. Takze opakuji - mel jsi se lepe ucit, pracovat sam na sobe, aby jsi dosahl postaveni, ktere by ti umoznilo si koupit treba ty hodinky a nebo cokoliv jineho a ne tady takto smesne blinkat. Moralka ? Ver mi, ze o tomto pojmu mam vyrazne vetsi povedomi, nez ubozaci tveho formatu. A me vzdelani ? 2 vysoke skoly a mnohaleta praxe v mezinarodnim obchodu, spojena s mymi aktivitami ve vice - z vetsim casti mych soukromych firmach . Proste jsem se snazil, ucil a vzdelaval jsem se a diky tomu se mam natolik dobre, ze zavist a jine nizke vlastnosti jsou mi cizi. A predstav si, ze jsem i pres krizi spokojeny a usmevavy, coz chapu, ze lidi tve urovne irituje (***) ze vseho nejvic. A o to vice se usmivam....

(11. 12. 2009 17:13)

raspina: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(11. 12. 2009 17:25)

jindraa:Nikoho neurazim, vetsina tech, kteri se tady pejorativne vyjadruji a projevuji tak sami svou uroven , se urazi sama. A vetsinou si to ani pri sve malosti neuvedomuji.....

(11. 12. 2009 17:45)

odin:Já miluju tydlety komici...Vypráví tady kolik má titulů, firem a milionů a brouzdá Bleskem.Běž poprosit mamku o pár facek zmetku....

(11. 12. 2009 20:18)

mouse:Nevím jak jste přišla na tu blbost že pro finanční zajištění je potřeba se lépe učit a pracovat na sobě, každopádně počtem svých vystudovaných škol a firem ve svém vlastnictví v diskuzi na blesku nikoho moc nevohromíte, tady je každej ředitel

(11. 12. 2009 21:39)

mouse:jo vona je jindra chalp, tak sory voe

(11. 12. 2009 21:40)

raspina: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(11. 12. 2009 17:23)

gogo:Máte příteli hodně vad na svém charakteru. Jedna z nich je, že nedokážete rozlišit mezi závistí a oprávněným pohoršením. Ale Vám osobně rozhodně není co závidět. Vás je možné jen litovat ...

(11. 12. 2009 18:40)

makin:Ano, výkonný manažer úspěšné firmy může vydělávat statisíce a miliony a je to v pořádku.. problém je v tom, když tak úspěšný není.. a stejně tyto částky vydělává.. v tom je asi ten problém.
Jinak já znám opravdu pár bohatých a vzdělaných lidí, co nakupují i v Lidlu a nosí "obyčejné" hodinky ), spíše utrácejí za nákupy kvalitních obrazů apod a rozhodně nečtou Blesk (doufám, ža ani potají

(12. 12. 2009 11:44)

derek:miliardy. Par ho dinek Bemovi výlet na Everest a Praha je v ruinách. A ještě přispěli na dovolenou Janouškovi ne ?

(11. 12. 2009 15:31)

petrzkopecku:I podle toho by si měl podnik vybírat manažery.

(11. 12. 2009 13:26)

ondatra:Jak je vidět, Blesk si v době finanční krize začal přivydělávat placenou reklamou. Nevím ale, jak přišel na to, že Martin Dvořák, hospodařící se ztrátou dvě miliardy korun, je slavný Čech.

(11. 12. 2009 13:25)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy