DISKUSE K ČLÁNKU

martinas:Teda to jsem ještě nezažila že koupete ratolesti a on pomáhat musí,bože co jste to za ženskou že to nezvládnete sama?Pokud máte 3 děti a nestíháte tak proč jste si je pořizovala,také mám tři děti a čtvrté na cestě a v pohodě to stíhám.

(17. 12. 2009 18:21)

anka:dotycna si neporizovala deti sama, ale s jejich otcem!

(17. 12. 2009 20:46)

martinas:Ano ale otec pracuje a musí uživit rodinu a vykoupat děti je čistě ženská záležitöst ne?

(17. 12. 2009 21:20)

fender63:Martinas, ty jsi asi spadl z Marsu, ne???? Sam mam petileteho klucinu a venuju se me nejvice jak muzu! S tim koupanim je to prece samozrejmost, ze chlap pomaha svoji zene, zvlaste kdyz maji tri deti. Zijeme v 21. stoleti a ne ve stredoveku, tak si prosim odpust ty tvoje hloupe a buranske poznamky! Lituji tvoji zenu, jestli teda nejakou mas, ze musi zit s takovym buranem a bezohlednym sobcem!!!

(22. 01. 2010 03:57)

radka75:Můj manžel chodí domů ob den okolo půl sedmé, protože to koupeme ratolesti a on pomáhat holt musí. Ve zbývající dny chodí domů mezi osmou a devátou večer. Do práce odjíždí ráno mezi šestou a sedmou. O víkendu odpočívá. Domácnost a děti (3ks) jsou zcela na mne a je to záhul. No a když okoupeme děti a jdou spát, tak mne čeká domácnost a manžela večeře a gaučing. Nevyvíjím na něj žádný tlak ohledně peněz. Já bych raději, aby měly děti tátu a ne hlas v telefonu.

(17. 12. 2009 14:35)

anka:Ja vam teda neco reknu...osobne znam spoustu muzskych v Cechach i mimo......co by mohli jit po praci domu....a pomoci s praci v domacnosti a s detmi....a nejdou vysedavaji v praci......stejne si delaji na pocitaci co chteji....a doma vysvetluji, ze je nutne tam zustavat, protoze ostatni zustavaji take....

(17. 12. 2009 05:21)

krokodyl:A nemuze to byt manzelkou ?

(17. 12. 2009 06:45)

fryda:Řekla bych, že z větší části je to manželem! Proč by se hnal domů, když žena bude něco potřebovat pomoci, děti budou také potřebovat třeba poradit s úkoly, nebo jít na procházku.A po pár letech soužití to přestane muže bavit a začne se vymlouvat na to a na to! Jen žena to musí zvládnout vždy!!!

(17. 12. 2009 09:40)

panalev:se chodí do práce v devět a u nás? Taky...A kdo chodí dřív, stejně domů dříve nepřijde.
Můj názor je ten, že kdo má práci, je sedřenej jak dobytče, nemá nic ze života, užene si nemoc, umírá dříve, život jsou galeje nic zněho nemá, peníze si neužije.
Kdo nemá je na nervy, nepotředný (myslím ty, co chtějí pracovat) a nenaplněný život.
To vážně neexistuje něco mezi tím?
Aby kdo chce pracovat mohl, více či méně, dle svých potřeb a užít si i rodiny, vždyť dnes nemá cenu ji vůbec zakládat...

(16. 12. 2009 21:30)

i626:Jestli se z práce vraceli tak pozdě i v době, kdy děti neměli, tak to stejně budou děcka nezaměstnanýho souseda

(16. 12. 2009 17:42)

ewelinek:myslím, že průzkumy se ani dělat nemusí a je dost viditelné, že situace u nás je dost podobná. Jako u nás doma. Přítel se honí, aby byl doma brzy, ale ne vždy to stihne. I když se snažím o to, abychom trávili čas jako rodina nestává se to bohužel často. Je to taky tím, že aby byl člověk psychicky v pohodě musí vydělávat tolik, aby bylo na pokrytí všech nutných výdajů. Já jako matka na mateřské do pokladničky moc nepřidám. takže to zatím zůstává na příteli. Je to začarovaný kruk. A když do toho přijde ještě chut na vlastní bydlení jsme vlastně vězni peněz a času.

(16. 12. 2009 17:27)

kattynka:máme to taky tak , je s klukama jen hodinu denně a pak ob týden ještě o víkendu si přivydělává. Bídou netrpíme a jsem ráda, že nemusím počítat, co můžu a nemůžu dětem koupit, ale toho času by si mohli chlapi spolu užít víc. Jsem ráda, že bydlíme aspon tam, kde pracuje manžel, protože jinak by to bylo na houby úplně, kamarád dojíždí do Prahy za prací až z Louny takže rodina už spí celá (i pes), když přijede dom.

(16. 12. 2009 18:21)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy