DISKUSE K ČLÁNKU

kalamandra:Dlouho váhala, zda se svléknout.. Moravková by za prachy udělala všechno, honoráře za nekonečné seriály ji nestačí, ona je tak hamižná, že zvažuje, zda si nepřivydělat ještě v Playboji. Směšné. Zklamala mě, domnívala jsem se, že je to zralá rozumná dáma, ale bohužel uvažuje jako nevyzralá dvacítka.

(29. 01. 2010 18:08)

raspina: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(30. 01. 2010 18:05)

palko1961:je moc puvabna zena.

(29. 01. 2010 14:48)

01380138:Teda nikdo není na její tělo zvědavej,jako každá slepice

(29. 01. 2010 14:42)

mujboze:se divím....tato ***atá mamina, jako správná slípka se za prachy utelenovuje do smrti, navleče si na krátký nohy útlé botky lopezový - samozřejmě za prachy a neodmítne žádnou jinou nabídku - a jak v blesku dokumentováno - souká se klidně na kapotu porsche....

...masitá mamina bez pásu v plejboji by byl opravdu top...!!!! škoda - si tak zopakovat biograf by nebylo zlý....

...že by slepice přece jen dostávaly pomalu na starý kolena trochu rozumu?...

http­://im­g22.i­mages­hack­.us/im­g22/45­22/mo­ravko­vana­porsch­e.jpg

(29. 01. 2010 11:40)

mujboze:PS. ...heleďme se - tak nám teď dodatečně přidali fotečky nahý morávkovic maminy ... ty bláho - naivita čiší už jen z toho jejího pohledu ....

....jak jsem včera psal u tuti fruti kuchařky - po velký revoluci se v klítce zavřené slepice za železnou oponou probudili a chtivé velkýho světa se začali svlíkat a fotit rozkroky o sto šest - po roky potačovaný sex a světonázor po našemu náhle zaduněl slepicím v kokosu - a jak tenkrát houfně kupovali papinovy hrnce v rakousku nebo šusťákový obleky či horský kola - tak se houfně začali - ba s velkou hrdostí - svlikat a vystrkovat do objektivů nahé pipiny - neb pro slepice to bylo náhle in - vůně svobody, vůně západu....

...a jak je vidět i na aktuální misce světa - tato potřeba je zděděna z matek na dcéry - i ona jede ještě dnes do njujorku aby nám bulíkovala, k světoznámýmu fotografovi, zatím co se lovci čestvýho masa předváděla v triviálních v sexy-scénách...

inu, náš milej,
ve světě - jako povolných,
prodejných holek a mamin - známej kocourkov...

(29. 01. 2010 12:19)

zirafa: ale ....zaduněl slepicím v kokosu.....to mě dostalo nejvíc!

jinak, nechci ti brát iluze, ó můj bože, ale ty fotky jsou starý 20 let... to ještě měla nárok i na ten naivní pohled...

(29. 01. 2010 22:26)

anasyi:mujboze se nam nejak rozkecal ze by zase z krabicaku?

(30. 01. 2010 15:49)

rybanaa:sylvo, předběhla jsi mě , je to padlý na hlavu , ten co to psal fakt nepřemýšlí, trotl!!!!!

(29. 01. 2010 11:33)

sylvalahodna:..tak ja nevim, co za lidi pise tyhle clanky. Mohli jsme ji videt obnazenou ve filmu z roku 1971. Coz je 39let stary film. V nadpisu je uvedeno, ze Dana Morávková má 38let. Nějak se stále nemůžu dopočítat, lítá mi tu jeden rok. Takže ta nahá paní ve filmu asi nebude Dana..

(29. 01. 2010 11:28)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy