katkych:Ta je tak hnusná,že si musela nechat udělat aspon obří prsa aby něčim zaujala.Jde jen po penězích,vyžírka.Přeju ji,aby až jednou bude vdaná,ji manžel podváděl.Pak uvidí jak je to fajn...
gogo:doporučuji navštívit oddělení prsní onkologie v Praze - Hloubětíně aby věděli co je za tuto hloupost čeká .... Za mého mládi se vycpávali pouze nedvědi do školních kabinetů ....
Mariannak Strnadova:No prece dalsi z dlouhe rady zlatokopek, ktere rozbiji manzelstvi, berou detem otce a jsou s ostudou jedna ruka. Par jich mohu jmenovat, Menzelova, Paroubkova, Partysova, Veresova a dalsi pipiny. A prosim, aby jsi zase nepsal, ze pisu ze zavisti, slepici mozky temhle pipkam urcite nezavidim.
trip:tak ono i roztahovani tech parat ma smysl, zeano. v kazde valce tahali za vojskem slapoty, treba... takze kdyz ji nekdo chce vyzivovat a nema s tim problem, tak by byla blba, kdyby sla k te pokladne do kaufu. predpokladam, ze to neni ani ten typ, co se za par let zamysli nad tim, co v zivote dokazala... takze ona je spokojena a mi je u vetraku, protoze ja ji zivit nemusim...
Mariannak Strnadova:Mozna se ji podari to co Paroubkove a nebo Veresove, narazi si poradneho krapika, kterej bude solit. Horsi bude az jejich deti zacnou brat rozum a pate se proc je tatinek tak starej a nebo proc jsi maminko roztahovala nohy a byly ti videt az mandle..