DISKUSE K ČLÁNKU

hitovka:Tak si vemte kalkulačku a počítejte. Částku si dělte třemi dětmi, pak dny v měsíci. Ještě si od toho odečtěte kroužky, jízdné, léky, dobu, kdy jsou děti nemocné a ty starosti kolem toho. Vy je na starosti nemáte, tak můžete nahánět ženský, ona s třemi dětmi asi těžko. Děti přece jen nejí, ty starosti žádné ženě nikdo nezaplatí. A to nemluvím o tom, co stojí škola. Jen se moc necachejte o střídavou péči, to bych ráda viděla, která partnerka je zvědavá na tři cízí děti.

(15. 10. 2010 16:51)

zrcatko:.. tak jsme si myslela, že zde najdu ty pravé otce, kteří by za svoje děti dýchali, ty.. které matky jejich dětí odstrkují... a zatím...
Promiňte pánové, ale argument...matka na dítě bere přídavky?... a vy víte kolik je přídavek na dítě? Na ty nejstarší děti je největší přídavek 700 Kč... na ty nejmladší 500Kč.
Moc mne mrzí, že jediná věc co jsem si tady přečetla je, ... "chci co nejvíce ušetřit" a z toho důvodu chci střídavou péči... ne moje dítě by potřebovalo... moje dítě má rádo...chci pro svoje dítě... je zde jen já já já já ... opravdu moc smutné.....

(19. 04. 2010 08:21)

ivkanatka:Dobrý den, neporadím Vám,ale jen Vám chci sdělit, že nejste
v této situaci sám. My tohle prožívám též,
syn platí na malého na alimentech víc, než má, také ho máme polovinu měsíce a oblékáme ho
líp a víc než matka, která na vnuka dostává přídavky.
Přeji Vám, aby jste se nenechal odradit a o syna a střídavou péči bojoval.
U syna to zatím možné není, vnuk je ještě hodně malý, ale doufáme,že jednou to možné bude.

(15. 04. 2010 18:42)

myrdoch:Dobrý den, sám jsem se setkal s tímto na vlastní kůži. Mám syna 7 let, se kterým jsem prakticky polovinu měsíce. Platím výživné. Požádal jsem matku o střídavou péči, ale vysmála se mi. Vím, že je nutné platit družinu školku, kroužky, atd. A rád přispěji polovinou. Oblečení kupujeme stejně, strava nás vyjde také obdobně, takže výdaje jsou pro oba stejným dílem. Matka dostává přídavky na syna. Umíte někdo v tomto poradit? Počítám, že matka požádá opět o zvýšení výživného. Je možné požádat soud při řešení výživného o střídavou péči???
Děkuji Míra

(15. 04. 2010 14:43)

myrdoch:Dobrý den, sám jsem se setkal s tímto na vlastní kůži. Mám syna 7 let, se kterým jsem prakticky polovinu měsíce. Platím výživné. Požádal jsem matku o střídavou péči, ale vysmála se mi. Vím, že je nutné platit družinu školku, kroužky, atd. A rád přispěji polovinou. Oblečení kupujeme stejně, strava nás vyjde také obdobně, takže výdaje jsou pro oba stejným dílem. Matka dostává přídavky na syna. Umíte někdo v tomto poradit? Počítám, že matka požádá opět o zvýšení výživného. Je možné požádat soud při řešení výživného o střídavou péči???
Děkuji Míra

(15. 04. 2010 14:43)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy