DISKUSE K ČLÁNKU

derek:A ten generál je myslím Petr Pavel co je vysekal ty frantiky z toho pru***. Prostě vysadkář a machr co vic si přát než víc takových lidí v naší armádě. A mame spoustu skvělýchdalších kluků . A ať se jim nic nestane a vráti se v pohodě ke svým rodinám.

(23. 05. 2010 15:45)

anka:

(23. 05. 2010 16:10)

c3rb3r0s:Se mi líbí ten foták jak když s tim vyfotí vrtulník tak to vypadá jako když ta vrtule stojí, kéž by takhle fotil můj mobil, věčně všechno rozmazaný jak s tim o centák hnu

(23. 05. 2010 13:18)

singhaja: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(23. 05. 2010 16:54)

mandat:Afganistan by si mel sve problemy resit sam.USA se tam nacpalo kvuli rope a ne kvuli domorodcu.Navic jsou tam na urovni stredoveku a nekdo jim chce vnutut demo­kraci­i...­....­.to je utopie!Nasazeni nasich vojaku stoji silene penize,ktere by se daly vyuzit na jine dulezitejsi ucely.Napr. pomoc povodnim a zvyseni duchodu starym nemocnym lidem.CR je mala zeme,ta by se bez takovych zbytecnych financnich ztrat ze srabu rychle vylizala a bylo by vsem lepe.Ale nasi politici si cpou sve kapsy a zbytek vyhazuji z oken.Jsem moc zvedav,kolik milionu uvolni na pomoc nasim lidem po povodnich.Doufam,ze to bude stejna castka,jako pomoc pro Haiti!!!!!

(23. 05. 2010 12:33)

anka:kdyz by se afganistan nechal sam sobe
- tak se tam budou trenovat teroriste
- zenam by se stale rezali nosy a nemeli by zadnou nadeji na lepsi zivot
-opium je dalsi problem
- ja vidim hrdinstvi v tom, ze nekdo v neco veri....a je to jeho job....i nasadit
svuj vlastni zivot a pohodli....pro lepsi zivot nas vsech

(23. 05. 2010 15:09)

ylatouf:protože když je potřeba, aby doma pomáhali třeba po povodních, tak se raději válí kdesi v Asii, kde předstírají nějakou pomoc o kterou tam stejně nikdo nestojí.Za peníze dňových poplatníků, tedy všech pracujících,které nás, náš stát bere u držky čím dál tím víc.

(23. 05. 2010 11:44)

dattatutaskin: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(23. 05. 2010 11:16)

c3rb3r0s:No tak mnohem rychlejší by bylo celej afganistán vybombardovat a bůh si to už přebere. Bylo by to neuvěřitelně levnější než každej den platit vojáky a výbavu.... Nevím proč to dělaj takhle neefektivně....

(23. 05. 2010 13:20)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy