DISKUSE K ČLÁNKU

milo:Děti jsou *** ať se vám to líbí nebo ne. Chování dítěte jen ukazuje jaký bude daný člověk v dospělosti. Také jsem něčím takovým prošla, a netušíte jak moc to dokáže s dětskou psychikou zamávat, když se proti vám spikne téměř celá třída a ještě pár dětí z dalších tříd a posmívají se vám, aby si tak samy vylepšily své dost pošramocené miniaturní ego a charakter, zda-li se o charakteru dá vůbec mluvit. Malým dětem tohle nedochází, a někdy ani dospělím, tím myslím příspěvek pana "massimo" například....toho kluka lituju, že si tím musel projít už v tak nízkém věku....Ale na druhou stranu, boží mlýny melou opravdu sice velmi pomalu, ale za to jistě....a já jsem teď úspěšná žena, co má práci, bydlí s přítelem, má auto byt a barák a má se dobře...a ti kdo se mi posmívali, bydlí ještě u rodičů, nemají práci, nebo se snaží studovat a tím oddalovat nástup do práce, nemají auto, ani byt, nevydělávají a myslí si jak nejsou IN a v pohodě...a ještě se na vás naštvou, že nechodíte dvakrát do roka na třídní srazy

(03. 06. 2010 07:58)

massimo:Tak to je ten kluk tak trochu deb.l ..

(26. 05. 2010 06:03)

milo:to ty jsi ta trochu debil

(03. 06. 2010 07:45)

c3rb3r0s:Takže lék na anorexii je smrt příbuzného? Tak to tu veselou novinu pude sdělit holkám z ano ústavu?

(25. 05. 2010 22:55)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy