hipina:co psali osatní holky že jsou šlápoty a tak pod..tomu říkám závist,může se jedný krasavici poštěstit a stát se nákou modelkou mám známý co se tu zaregristrovali vložili fotku a už byli vnovinách,byli jste v novinách už vy?určitě si říkate co ztoho ale aspon něco né. Radči se nestarejte proč to děláme,zkuz to taky podmínkou nikde není psaný že ti musí jít vidět náký intimní místo nebo ve spod.prádle dnes můžeš být sexy dívka léta i oblečená newim vjaký době žijete
luboze:jedine co viee napisat je zavist...lenze existuje aj pojem a to mat vlastny nazor...ak je niekto vulgarny ,ošklivy...ak je niekto slávychtivý a urobí už v 19 to,ze vytasi skoro všetko co ma obdiv...silikonove solarkove ,chirurgicky urpravene telo------,len preto aby bol na internete a v novinach...tak je to skor na zaplakanie ako normalna vec...keby bola možnost odfotit sa uplne nahe urobili by ste to bezz zavahania....a tvarili by ste sa ze je to v poriadku...ale ono to v poriadku urcite nie je...v prvom rade,dáma ma byt damou a nie KU RVOU
hipina:Být holkama tak si toho ani nevšímám je to jen závist náhodou já být taková jako je Meggy Moo tak si pískám ..z těchleh tří dívek fandim Meggy a já jen doufám až si dám ostatní foto v plavkách tak se zůstastním mezi těmi nej.a budu vnovinách .. kdo mi bude fandit tak já vám ukážu nebo se spíš pokusim být nej.SEXY DÍVKA LÉTA zatim ahoj Monika
zirafa:děvče, děvče, o jaký závisti to mluvíš...? pro koho se do toho plesku vlastně fotíte? pro uhrovatý puberťáky nebo pro starý slintaly, o který by sis ani kolo neopřela.... ale do toho, rodiče budou určitě hrdí, že mají dcerušku v bulváru....
hipina:co psali osatní holky že jsou šlápoty a tak pod..tomu říkám závist,může se jedný krasavici poštěstit a stát se nákou modelkou mám známý co se tu zaregristrovali vložili fotku a už byli vnovinách,byli jste v novinách už vy?určitě si říkate co ztoho ale aspon něco né. Radči se nestarejte proč to děláme,zkuz to taky podmínkou nikde není psaný že ti musí jít vidět náký intimní místo nebo ve spod.prádle dnes můžeš být sexy dívka léta i oblečená newim vjaký době žijete