DISKUSE K ČLÁNKU

konica:Můj manžel tvrdí,že je to nejošklivější ženská z TV spolu s Mašlíkovou.Asi se mu nelíbí tenhle typ žen. Bohužel i mě se nelíbí. Kde nic jenom nafouklý balony a v civilu ještě ošklivější. Postrádají ženskost a něhu.

(28. 08. 2010 09:39)

mujboze:...skvělá titulní fotečka tupýho výrazu a prázdných vočí blízko sebe co signalizujou - udělám vše, když mi to dobře zaplatěj....a aby jo platili, napumpuji silikon do bujně chtěných cencourů....

velkochov králíků
a bujnýho zelí
vedoucí Pepa Řepka starší
často v zelí

(25. 08. 2010 19:39)

mujboze:..ale vážně - jestliže má spolek "Rakovina věc veřejná" právě tuto patronku, tak je pochopitelné, proč byla třeba bufetářka naše paní Ministerská Prezidentová....

(25. 08. 2010 19:48)

zirafa:božíčku, hlavně ta 1. fotka z odkazu je děsná.....

nevím proč, ale mě ty její nafouklý kozy připadají jako nádory, co jí rostou z hrudníku .... děsně nepřirozený....

(25. 08. 2010 21:01)

mujboze:žirafko,
víš co mě stále udivuje...?
...že naprostá většina lidí intuitivně vycítí, co je dobé a co zlé, co je hezké a co ne, co je morální a co ne...nebo co je depostelo-kačer-parobek-vlaďka a co ne....a přesto se držej opovrhovaní depostelo-kačer-parobek-vlaďka v čele národa jak komouši 50 let....

(25. 08. 2010 22:07)

soica.flatulescu:naprostý souhlas,přesně vyjádřeno! To by se ta husa oškubaná divila,kdyby jí ten humr klpetama ucvaknul čudlíky

(26. 08. 2010 07:11)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy