DISKUSE K ČLÁNKU

bmwm3:este si to neprekousl koukam,dnes se ti bude spatne usinat co

(21. 09. 2010 18:06)

gerynek:Byt tebou tak se nejdriv nauc psat poradne si to potom precti a pak to odesli ja nevim o cem porad pises?byla to jen soutez neslo o zivot ale ty jsi to bral jakoby o zivot slo.s mym spankem si opravdu nemusis delat starosti ja spim moooooc dobre­.neje­rotic­tejsi divka se ukazala v cele sve krase ale ja bohuzel jsem marne tu krasu hledal a tu erotiku taky.ja videl pouze nejakeho upoceneho hezuckeho ale erotiku a ani kousicek bohuzel nikde.no snad nekdy priste.ale jestli chces ty videt poradnou kocenku tak se podivej na eroticke fotky Dany ale zavri u toho pusu aby jsi nezacal slintat tak se mej a nekdy priste

(22. 09. 2010 10:57)

peete.moris:Dany ? otevři oči. tím, že tady má "polonahý fotky" je krásná ? aha. Klárinka svoji krásu umí prodat jinak.

(23. 09. 2010 17:41)

bmwm3:ja na tu danu koukal a prave sem z tech fotek nepoznal co se ti na ni libi vypda jako chlap a pokousi se prorazit takovejma fotkama protoze z normalnima by ji kazdej prehlidl ale tak kazdymu se libi jinaci holky,nekomu hezky,nekomu obyc nevyrazny,coz je tvuj pripad.A uz to neres,vyhrala klara,zaslouzene a ty uz to neovlivnis s danou,jestli se ti dana tak libi tak di s ni treba na kafe a pohonivej u toho,ja se s tebou loucim a pomatuj na heslo,VYHRAVA TEN NEJLEPSI

(23. 09. 2010 21:16)

gerynek:ta fotka s panem Hezuckym ta mluvi za vse jenom jsem marne hledal kde ma klara ty prsa a jinak skoda slov.

(21. 09. 2010 06:10)

petr11:...hrozné zacházení se svým tělem!

(20. 09. 2010 05:59)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy