DISKUSE K ČLÁNKU

djaba:A pak, že jsou úchylové chlapi .Ke všemu jí dovolí dělat výstavy , úchylce jedný.(ženský rod slova úchyl - úchylka)

(18. 10. 2010 21:42)

elinos:Působí na mě jako lesba, jednak svou vizáží, jednak tím, co fotí a hlavně tím, že říká, že nazí muži jsou směšní - to by heterosexuální žena neřekla

(16. 10. 2010 11:54)

paralenka:Naučte se vyjadřovat, lezou z vás pěkné hovadiny.**Letos se jí narodil sedmiměsíční syn, ****Formulace hodná žáka zvláštní školy. Mně se například synové rodili jako novorozenci, až po sedmi měsících je bylo možné označit jako sedmiměsíční. Co třeba : Před sedmi měsíci se jí narodil syn?

(16. 10. 2010 07:30)

jakobforman:obtierate sa vo svojom plátku o ľudí, ktorí v živote niečo dokázali...napriek tomu venujete 2 články v priebehu 2 DNÍ nejakej Tereze, o ktorej nikto nič nepočul (žeby niekoho kamarátka?).

Žiadna kritika, žiadne info o tom s kým spáva, aké úchylky praktikuje, čisto iba "kvázi umelecký pohľad"!

Ste trapní a cisár, z rozprávky - Cisárové nové šaty - je oproti Vám absolútny amatér.

(16. 10. 2010 02:05)

jakobforman:tie svoje drísty snáď nemyslíš vážne? porodiť dieťa je podľa teba jednoduchšie ako nafotiť tieto fotky....

Môžu byť (a sú pekné), ale vyzliekaniu ľudí kladieme väčší dôraz ako výchove novej spoločnosti...

To je veľmi smutné...dôsledok svojich činov ešte nevidíme. V horizonte ďaľších desaťročí budeme trpko banovať, že sme sa tak dekadentne obrátili ku kultu ľudského tela.

To, čo ľudstvo posúvalo vždy dopredu neboli odhalené prsia a pohlavné orgány, ale jeho DUCH!

(16. 10. 2010 01:52)

guleman: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(16. 10. 2010 01:24)

jarda1955:a její fotky jsou nádherné. Přesvědčit zajímavou ženu ke svlečení v podchodu je jistě jendnodušší, než porodit sedmiměsíční dítě. Má můj obdiv - s autorem článku je to už malinko slabší

(15. 10. 2010 20:34)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy