DISKUSE K ČLÁNKU

jana:miluju jakekoliv vecicky z elektra, pokud bude toustovac krasny...co se tyce auta, jsem v sedmem nebi, kdyz dostanu neco v souvislosi s nim. Minuly rok jsem dostala od pritele prestavbu cd mechaniky na usb v aute. Byla jsem v sedmem nebi! Hlavne, ze mi nedava kosmeticke kazety z drogerije

(19. 12. 2010 14:57)

lysohlavek02:..kýbl..hadr ...smeták..a kuchyňská zástěra...a kdyby se jí to nelíbilo tak jednu přes držku aby si uvědomila kdo nosí doma kalhoty s poklopcem..pořádek musí být..rodina je základ státu..

(17. 12. 2010 13:15)

Eva Komárková: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(17. 12. 2010 13:13)

Eva Komárková: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(17. 12. 2010 13:11)

e.44:vážně blbec, kterej ženám vůbec nerozumí. Kromě toho oblečení, a to jenom proto, že manžel nemá na nakupování oblečení talent ani pro sebe, natož pro jiné, bych mu rozhodně žádný z dárků co jsou v článku, na hlavu nehodila. Ba naopak, udělaly by mi radost, tedy pokud bych ty věci už neměla.

(17. 12. 2010 12:40)

zirafa:

e.44, autor asi chtěl naznačit, že je nejlepší obdarovat ženu brilianty .... všechno ostatní je out....

(17. 12. 2010 15:37)

e.44:Ahoj žirafko.
Mě je úplně šumafuk, jestli to co dostanu pod stromeček je podle tohohle pisálka in nebo out. Konec konců já jsem na to in nikdy moc nebyla.
Docela by mě zajímalo, jak by se tvářil na to, že ženu může pod stromečkem velice potěšit i nový klepací nástavec na koberce, co patří k jistému multifunkčnímu vysavači, a který se jí jaksi záhadně ztratil při stěhování.
Móóóc doufám, že se ho "ježíškovi" povede konečně letos sehnat.

(17. 12. 2010 16:42)

zirafa:tak to ti budu držet palce, aby ježíšek ten nástavec sehnal, abych mohla důkladně vyklepat koberce....

(17. 12. 2010 16:55)

e.44:Dík za ty palečky

(17. 12. 2010 17:29)

matahari:Permice do fitka by mi udělala neskutečnou radost, stejně tak třeba lístky na koncert. Ale jako nejhorší dárek, co jsem kdy dostala, povazuju za mop s kýblem a chňapky od tchánovců k prvním vánocům po svatbě

(17. 12. 2010 11:43)

kokrouc_1:Chňapky To moje žena od našich dostala k Vánocům knihu "Jak vařit, aby dětem chutnalo" a pak si přála takovou tu vyhřívací botu (je jí furt zima) a místo toho jí naši dali vlněné bačkory (koupené někde u stánku).

(17. 12. 2010 12:28)

altikovec:Netuším, proč by třeba voucher do fitka byl špatný dárek. Pokud žena sportuje, tak naopak uvítá vstupné zdarma. Zážitkové dárky jsou i na serveru http­://www­.porad­darky­.cz/dar­ky-pro-zeny/ hodně hledané. Stejně tak věci na elektriku - například epilátor nebo sluchátka.

(17. 12. 2010 11:04)

kokrouc_1:Epilátor? Tak jestli ho potřebuje, tak ho snad již má? Co takhle přidat i vosk Veet, aby se mohla depilovat pod nosem?

(17. 12. 2010 12:30)

e.44:Nevím, čemu se tak hloupě chechtáš. Mnoho žen pužívá například dámské žiletky, nebo mají epilátor již starý, nevyhovující. A ty určitě takový dárek potěší. Já jsem například dlouho pužívala žiletky a epilátor mi přišel jako vyhazování peněz. Po té, co mě jím mužíček obdaroval si ho nemůžu vynachválit.
Vypadá to, že ty rozumíš ženám asi stejně jako autor článku

(17. 12. 2010 13:32)

pepinka:Ježiš, kterej "janta" tohle napsal. Jsem žena a můžu říct, že permice do fitka/bazénu by mě potěšila - cvičit chodím, takže bych ušetřila To samé lístky do kina nebo divadla. Co opravdu nedoporučuju jsou domácí spotřebiče,jinak záleží na tom, co má ta žena ráda.

(17. 12. 2010 09:34)

ivkanatka:Já bych se ráda pračlověka zeptala, nevíte, kde ho najdu ?!?

(17. 12. 2010 10:04)

slavka:Tak za mě klidně i ty domácí spotřebiče. A třeba takový harddisk by se mi zrovna docela hodil. Ale samozřejmě, že lístky do kina nebo na koncert by mi radost udělaly. A že bych si myslela, že na mě šetří, když mě může pozvat jindy? Ani ne, ono když má člověk rodinu a děti, tak nezve někoho obden do kina, ty peníze jdou úplně jinam.

(17. 12. 2010 10:18)

kokrouc_1:Spíš měli na mysli to, že lístek do kina/večeře je dárek pro oba, ne jen pro Vás...

(17. 12. 2010 12:32)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy