DISKUSE K ČLÁNKU

gabinecka123:ahoj )
PROSÍM O HLAS, JSEM DÍVKA ČÍSLO 24. NA STRÁNKÁCH inpar­ty.cz­/foto­castin­g/lip­nik/

(27. 01. 2011 18:47)

sovageorg:Nic neukázala a dostala zaplaceno???

(26. 01. 2011 14:49)

moominka:Nezlobte se, ale co to tady čtu? Co je to za ubohost ponižovat práci druhých lidí? Je to snad závist? Závist pánů, kteří doma takovou ženu mít nemůžou a žen, které by si přály vypadat takto, ale geny jim to neumožnily? Zamyslete se trošku nad sebou... a přiznejte si, že být na místě, kdy máte takto krásnou ženu (a na její věk vypadající věru mladě - a to mohu s jistotou říci, jelikož ji osobně znám), tak jste na ni pyšni nebo dámy - být ženou takto krásnou, a to nejen vzhledem, ale i duší? Dnešní svět je zkažený, bohužel, lidé raději mluví negativně, než by pochválili ... možná snad se zvyku nebo principu, co já vím ... ale proč nemůžeme přát druhým lidem štěstí a úspěch, aniž bychom nám u toho trnul jazyk ???

(26. 01. 2011 11:54)

pavel1977:Pánové, musím říct, že já bych se otočil a nejen to. Musím ovšem říct, že když někdo neovládá gramatiku tak jako v předchozích příspěvcích tak bych se nad sebou hoooodně zamyslel a více už nepsal, co majkle si znovu zopakovat základní školu?

(26. 01. 2011 10:42)

jahodovyknedlik:Slečna je hezká, ale jen zdálky a od krku dolů. Zejména ty fotografie ve sprše jsou značně nereprezentativní, má tam šejdrem veškeré obličejové části.

(26. 01. 2011 09:55)

majkl:Opět je vidět jedna věc.Holky z Brna jsou strašně sebevědomé a namystrované.Žiji v Brně už mnoho let a mohu to potvrdit. Tahle slečna je na rovinu nic moc. Vypadá hodně staře na svůj věk a nepůsobí ani příjemně na člověka.Asi věděla do které postele jít. Popravdě neotočil bych se za ní.

(26. 01. 2011 07:19)

gogo:Že je již každá pitomost označována jako "sexy" na to jsem si ač nerad již zvyknul. Ale že máme i sexy města, to je již mimo moje chápání ......

(25. 01. 2011 19:36)

paja296:Proč ne? Sexy městem to začne a skončí to v parlamentu sexi polit.........

(25. 01. 2011 19:44)

gratshowka:Ať už tahle kreatura, nebo nějaká slečna v politice...dnešním světem vládne jedině sex a peníze. Už to začíná být nuda.

(25. 01. 2011 21:24)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy