DISKUSE K ČLÁNKU

bre-burda:Úplně nejlepší je dobrá báseň s dobrým U. Tak to dělá většina vzdělaných lidí.

(10. 06. 2017 09:52)

kmotr:Jaká první kavárna, u nás v Hradci Králové máme už dávno v jedné restavraci obsluhu nahoře bez. To není nic nového. Chvíli to baví, ale po roce jsme zjistili, že je to pořád stejné.

(03. 03. 2009 11:33)

evolucius:Podívej jak jsi napsala hlavičku své obhajoby...píšeš PORČ NE...normálně bych ti to odpustil,ale když už jsi začala s pravopisem...

(02. 03. 2009 16:40)

evolucius:Lepší je dobrá báseň se špatným U,než lejstra,formuláře a špatné texty se "správnym" U..... a to ještě pokud ti někdo nezmění pravidla pravopisu...

(02. 03. 2009 15:52)

evolucius:Nepsal jsem o mravech,ale o vkusu,a to ještě o svém vkusu a pohledu na věc...a o tom že já při pití čaje nepotřebuju vidět něčí pupek a kozy,mám li chuť toto vidět zajdu si dát panáka do bordelu...a nebo úplně jinak...no svojí dceři bych práci v takové kavárně nedoporučil...ty asi ano!

(02. 03. 2009 15:28)

evolucius:Ty si choď lemtat kafe kam chceš,třeba na veřejnej záchod,když myslíš že budeš In a moderní.Nikde neni psáno že zrovna ty nejsi ušlápnutá knihomolka bez vkusu,která se návštěvou takovýchto zařízení hodla nasílu utvrzovat o svém sexuálně uvolněném postoji...ale marně,vrať se k červené kni***,sůvo...

(02. 03. 2009 15:18)

achalteke:Nevím co všichni poslední dobou mají proti nahotě a proč se považuje za něco nemravného, dřív jsme běhali všichni s holýma zadkama a nikomu to nevadilo. Vždyť je to proboha normální a přirozené, nevím proč by se mi z někoho nahého mělo dělat nevolno a neměla bych mít chuť na kávu.
Nevím zda bych nebyla v takovém podniku přeci jen trochu v rozpacích, ale proč to zakazovat, když si kavárna své zákazníky našla. Já osobně proti nahotě nic nemám a kdyby mě někdo do takové kavárny pozval asi bych neměla problém tam jít.
Vypatlanej je jinak asi EVOLUCIUS když píše úplně s kroužkovaným ů

(02. 03. 2009 13:17)

evolucius:Daleko za hranicí dobrého vkusu...pít kávu,pojídat Sachra a dívat se na lidi do půl těla,kterým musí být trapně,pokud tedy nejsou ůplně vypatlaný...jo tak tam bych na kávu nemusel...

(02. 03. 2009 12:56)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy