DISKUSE K ČLÁNKU

roxana666666:Hezký den všichni....mám problém...no jinak bych tady asi nebyla,že...čtu si různé příspěvky ale žádný asi není takový co mám já....žiju s přítelem přes dva roky...oba jsme byli rozvadení a láska jak blázen....miluju ho pořád a asi opravdu i on mě....hned na začátku musím říct že sex miluju a neumím si život bez něj představit....ze začátku bylo všechno fajn,milovali jsme se denně nebo obden...i když když si to uvědomuju,tak jsem to byla hlavně já,co dělal ty překvapení a hrátky....s bývalou ženou vím,že na sex nebyla a proto se po čase čím dál víc věnoval onanii....dobře,to beru....ještě jsem si říkala tak to semnou potřebovat určitě nebudeš,já sex miluju a můžu pořád a všude....ted mi to připomíná reklamu na nějaký argi­max.­..­))..­...no nic...pak jsme spolu začli bydlet,všechno nádherné akorát sexu ubýva­lo..­..př­ipomí­nám jen že nejsem nějaká putka a o chlapi rozhodně nouzi nemám...proto taky strašně žárlí....někdo se na mě podívá atd a rozbije doma co může...taková láskyplná itálie....no a když se vrátím k tomu sexu...třeba odjel na ryby,i jsem to chtěla mít dva dny pro sebe ale bylo mu tak smutno,že přijel hned druhý den když volal že jede domů,okamžitě jsem zašla do hračkárny a koupila dětský prut a malé rybič­ky..­..vy­koupa­la,na­činča­la,pod polštář jsem schovala prut a v kalhot­kách,p­ocho­pitel­ně s rybyčkama,jsem měla zasunuté asi tři umělé rybičky a čekala na rybá­ře..­..př­ijel­,sko­čil na mě,objímal,jak mu bylo smutno,že už nikdy neodjede atd....začla jsem ho líbat....to už se odtáhnul...že není umytej....řekla jsem mu že mi to nevadí a at najde něco pod polštářem....koukal na prut...pak jsem mu ukázala kalhotky a řekla jsem,tak kterou ulovíš rybáři můj....co na to řekl,­....br­oučku­...jdu se umýt a vyložit věci.....ale je to moc krásný....než vyložil věci....najedl se,vykoupal se,uběhlo hodně času....vyndala jsem rybičky a bylo....nebo když jsem si objednala podvazky....když je na mě uviděl,byl zaražený,že to není moc hezké,jako že je to takové sprosté....nebo když jsem

(21. 04. 2011 23:02)

lenule225:Jé ty se máš, jednou za měsíc na půl minuty to bych brala všema deseti! Ten můj by to nejraději denodenně a aby u toho člověk dělal psí kusy už mě to fakt nebaví, sme spolu 10 let a mám sexu po krk,

(23. 02. 2011 12:00)

zlataa:Vyměnit chlapa a hned, dokud seš mladá.

(16. 02. 2011 09:55)

djaba:Náhodou to máte celkem pravidelně. Já také velmi často - každého 29. února.

(14. 02. 2011 20:44)

paja296:tak letos asi nic nebude

(15. 02. 2011 12:08)

muchojka: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(14. 02. 2011 09:26)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy