DISKUSE K ČLÁNKU

jackd7:Jistěže ne dokonalé, ale aspoň trochu. Pracuji v advokacii a mám dva zásadní poznatky. Když o rozvod požádá 20 lidí, je z toho jeden muž, ostatní ženy. A všechny bez výjimky mají hlavní požadavek: "Oškubejte ho!" A to řešení? Střídavá péče se velmi snadno vymůže, když je vázaná práve na prachy, protože ýeny se rozvádějí hlavně tam, kde je můžou z manžela vysoudit. Tedy - PŘEDMANŽELSKÁ SMLOUVA. U nás se to ještě takhle nejmenuje, ale plní to ten účel. Přestaňme se hrát na bezmeznou oddanost, protože právě v tom poměru 20:1 je časově velmi, ale opravdu velmi omezená.

(05. 04. 2011 12:07)

pmedusa:Na konferenci jsem byla a co bylo prave zajimavy a co by taky melo bejt napsany, ze ta pani prave rekla: Jsem feministka a se stridavou peci souhlasim!
To bylo prave zajimavy a myslim, ze to vsechny prekvapilo. Prijde mi dost divny, ze to nekdo dokaze takto prekroutit a napsat uplny opak...

(28. 02. 2011 22:11)

jackd7:O překrucování tu ale vůbec nejde. Se stejnou logikou by mohla říct, že je zahrádkář nebo lesba. Se střídavou péčí to má stejnou souvislost.

(05. 04. 2011 12:02)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy