DISKUSE K ČLÁNKU

visersivoko: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(03. 03. 2011 14:01)

janedo:...od Alžíru až po Káhiru dostatečně vyřve, tak zjistí, jako ostatně u nás, že pečení holubi do huby nelétají.

(03. 03. 2011 11:28)

monsegur:Má ropu, může si to dovolit. Myrda s gulama ropu neměl, tak si musel zařídit dovolenou v Toskánsku. A užil si stejně.

(03. 03. 2011 04:32)

pozzzor:Styl života,krásná ochranka,život v přepychu tak má žít správný vůdce!Všichni nebo skoro všichni mu závidí tak rozpoutali kampaň aby mu to zkazili.Ještě nedávno mu všichni lezli do p....e a teď z něho udělali lumpa.Američani zase potřebujou někde ukrást ropu,tak se připravujou obsadit Líbii.Aby zdechli ti židovští přisluhovači.Ono by se jim to taky ale nemuselo vyplatit.Až se rádobyosvobodí všechny ty arabské státy(terorist i převezmou kontrolu)a všichni potáhnou na Izrael a Evropu.Na Araby je třeba tvrdá ruka a jak né,tak se utrhnou ze řetězu.Evropa tohle už jednou zažila.Takže Vy,kteří tady blijete svý moudra si uvědomte,že Kaddáfí a jemu podobný vlastně na dálku udržujou Vaši bezpečnost.Nazdar ty panny mu taky závidím,ale ze srdce přeju

(03. 03. 2011 00:20)

jakub-moravec:Nevím co já by za to dal, aby i mne střežili krásné panny a aby jich bylo hodně a já pak mohl jednu po druhé hezky "přeříznout"

(02. 03. 2011 22:47)

curas: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(02. 03. 2011 20:11)

jima:uz konecne nekdo zabije!!

(02. 03. 2011 19:43)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy