Lucka dělá dezerty ze zbytků: Recept na „Švihlé potěšení“!
2
/
4
Prohlédnout znovu
Lucka dělá dezerty ze zbytků: Recept na „Švihlé potěšení“!
Na vrstvu korpusu, krému a rozvaru uděláme uděláme zdobení zbytkem krému, můžeme použít domácí čokoládu, ovoce, lístek máty či živé květy.
|
Vlaďka Hradská
Lucka Švihovcová ze Slaníku se svým „Švihlým potěšením“ s ostružinovým rozvarem.
|
Vlaďka Hradská
Lucka Švihovcová ze Slaníku se svým „Švihlým potěšením“ s ostružinovým rozvarem.
|
Vlaďka Hradská
Kromě ostružin lze použít i maliny, jahody, borůvky a další druhy ovoce.
|
Vlaďka Hradská
Opakovaná nevěra, nahé fotky i facka Rathovi: Skandály velkého muže ODS Miroslava Macka (†79)
Zděšení fanoušci po proměně Rolins: Daro, co se ti stalo?!
Odmítání eura? Češi jsou upnutí ke své měně. Je to diagnóza, říká ekonom Zahradník
Podrobná předpověď numeroložky na květen: Úder přímo do srdce! A spousta příležitostí...
Podcast: Tomáš brutálně ubodal prarodiče. Po vraždách si užíval zábavu s prostitutkou
Děsivá nehoda v Praze: Řidič smetl luxusním »fárem« mámu i dítě (2) v kočárku!