Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Sestra Smrt zavraždila 38 lidí: Fotila se s jejich mrtvolami!

Autor: Štěpán Šimůnek - 
16. října 2014
06:15

Případ bezcitného zabíjení pacientů draslíkem teď řeší na severu Itálie. Má však daleko větší rozměry – Daniela Poggiali (42) má mít na svědomí až 38 vražd!

Měla o pacienty pečovat, místo toho je bezcitně vraždila. S jejich mrtvolami se navíc fotila a »selfie« snímky umísťovala na internet!

Otřesný případ z nemocnice v městě Lugo mezi Ravennou a Bolognou se provalil po smrti Rosy Calderoni (†78). Zemřela naprosto nečekaně, nebyla v žádném ohrožení života. Testy pak ukázaly, že měla v krvi nezvykle velké množství draslíku! A právě roztokem chloridu draselného, který způsobuje zástavu srdce, Poggiali podle vyšetřovatelů své oběti zabíjela. Naprosto stejně jako Věra M. (50), kvůli které se prošetřuje 11 nejasných úmrtí v rumburské nemocnici! Poggiali je ale podezřelá dokonce z 38 vražd!

Krátce po zatčení promluvila její kolegyně, po níž prý »sestra Smrt« chtěla, aby ji vyfotila s právě zesnulým pacientem. „Byla jako v transu, ve zvláštní euforii. Měla jsem z ní strach, tak jsem poslechla,“ svěřila se sestra. Poggiali, která se při zatčení usmívala, podle ní pacienty nesnášela. „Tvrdila, že ji otravují, a několikrát říkala, že jim dá draslík. Myslela jsem, že je to vtip,“ kroutí hlavou. A opět – úplně stejně kolegové vykreslovali vztah k pacientům i u české »sestry Smrt«... Policie našla v telefonu vražedkyně několik »selfie« s mrtvolami, její facebookový účet, na který rovněž dávala fotky obětí, už byl zrušen.

Profily údajných vražedkyň

Daniela Poggiali

Věk: 42 let
Povolání: zdravotní sestra
Kde: Maria Cecilia Hospital v Lugu
Delikt: podezřelá z 38 vražd
Způsob: injekce draslíku
Rodina: rozvedená, syn a vnuk
Charakteristika: milovala cestování a zvířata. Momentálně je ve vazbě

Věra M.

Věk: 50 let
Povolání: zdravotní sestra
Kde: Lužická nemocnice v Rumburku
Delikt: podezřelá z až 11 vražd
Způsob: injekce draslíku
Rodina: rozvedená, jedna dcera
Charakteristika: nenápadná a skromná žena. Od konce září vyšetřovaná na svobodě

tochadda ( 16. října 2014 08:40 )

Hm,... dal bych jí rozsudek injekci draslíku, na rozdíl od obětí by VĚDĚLA, a po*rala by se hrůzou ještě před zaúčinkováním

pepen ( 16. října 2014 08:35 )

TREST SMRTI JE MÁLO!!!!!!!

Zobrazit celou diskusi