„Poprvé jsem si uvědomil, že je tomu jinak, když mi bylo asi čtrnáct let,“ vzpomínal na to, jak si poprvé uvědomil, že ho vzrušuje něco jiného než lidi kolem. Pornokazety, které by mohl objevit v šuplíku rodičů, ho ovšem neinspirovaly. Na ty v té době ani nenarazil.

Milovník bot

„Pamatuji si na to jako včera… Byly to boty. Normální bílé gymnastické cvičky,“ prozradil svůj neobvyklý fetiš. „Potom to šlo docela rychle. Nejdříve baletní věci, roubíky, kukly, latex… A s přítelkyní to odstartovalo maximálně. Byl to impuls k nákupům a společnému hraní a zkoušení,“ svěřil se.


Postupně se tak od fetiše dostal i k sadomasochismu. „Spoutání jsem měl rád už dávno před ní. Ale nebylo s kým si hrát,“ popisuje, jak velký zvrat v objevování své sexuality a naplňování tužeb přišel až ve dvacátém roku života společně s partnerkou, která byla ochotná experimentovat.

Sám má radši submisivní roli, kdy přenechává nadvládu nad sebou v rukou protějšku. „Přemýšlel jsem nad tím, čím by to mohlo být, ale nepřišel jsem na to,“ odpovídal na to, zda se zaměřoval na spouštěč a původ těchto sexuálních chutí a potřeb. 

Hledá lásku

Známí o této jeho stránce neví. Rodina matně tuší. Ta si čas od času neodpustí narážku na jeho podivnost, a to přitom ani zdaleka neví vše, co Equionxe láká. „Kdysi když mi bylo osmnáct, u mě našel bratr boty. Výsledkem bylo to, že mě chtěli poslat k sexuologovi, ke kterému jsem nakonec nešel,“ vzpomíná na nepříjemnou situaci, když rodina zjistila, že je jiný.

Zapínání na zámek
Autor: Eva Fornálová

Sám si ale podivný, nebo dokonce špatný nepřipadá. „Vím, že jediné, v čem mi to způsobuje obtíž, je ve výběru partnerky. Je to značně omezující najít někoho, kdo má stejný fetiš jako já,“ svěřil se. 

Nákupy v obchodech i online

Nejen hledání té pravé je oříšek. Celkem komplikované je najít i „úchylné“ oblečení. V Praze prozatím příliš specializovaných obchodů není. „Jeden je na Proseku, další ve Strašnicích. Potom už je člověk odkázán na internet, kde už si zboží ale nemůžete osahat,“ prozradil, jak je těžké najít si ten pravý model.

A jak se Equionx baví? Ve svém volném čase navštěvuje v úterý a ve čtvrtek BDSM kluby. „Jeden je u Flory a druhý v Hostivaři,“ prozradil. Ovšem ačkoli si tam může hrát s přáteli, není to pro něj jako s osobou, které naprosto důvěřuje a ona jemu.
Sám si tak zatím vyrábí vlastní oblečení od svěrací kazajky až po kožené kukly a čeká na to, až se jednoho dne objeví ta pravá, se kterou by je mohli využít naplno.

Podívejte se, co Equionxe láká:
Fotogalerie
17 fotografií