Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Poslední slova elitního kulturisty (†26) před smrtí: Jdu si uvařit. Svalovec se udusil jídlem

Autor: shp - 
23. srpna 2017
16:06

Byl šampionem v kulturistice a bez pořádného množství jídla by se nikdy nestal takovou horou svalů, kterou byl. Nakonec se mu stalo jídlo osudným. Kulturista Dallas McCarver (†26) se ve svém floridském domově zadusil jídlem. Jeho přítelkyně je z nenadálého odchodu svalnaté lásky zdrcená.

Jdu si uvařit večeři. Miluji tě, sbohem,“ byla poslední kulturistova slova, která po telefonu řekl své přítelkyni. Wrestlerka a hvězda soutěže WWE Dana Brooke, vlastním jménem Ashley Mae Sebera, řekla serveru TMZ, že vše nasvědčuje tomu, že se její milý zadusil jídlem, které si sám připravil.

Policie jeho smrt nevyšetřuje jako podezřelou, byť výsledky pitvy ještě nejsou známy. Jeho přítelkyně dodala, že Dallas sám by si nikdy v životě neublížil. Kulturistu našel u něj doma kamarád, který se ho pokusil oživit, ale marně. Nedalo se mu již pomoci. „Byl velkorysý a hodný ke každému,“ řekl jeho přítel Josh Lenartowicz.

Před nedávnem přitom Dallas prodělal vážnou zdravotní příhodu. V březnu zkolaboval při kulturistické soutěži Arnold Classic Australia 2017. Po převozu do nemocnice mu byla diagnostikována vážná bronchitida. Z té dostal a v kulturistice pokračoval až do své nečekané smrti, která zaskočila všechny jeho blízké. 

villon ( 23. srpna 2017 18:55 )

 On si právem mislel, že je nejlepší, mistr a svalovcový bůh a tady si z něj zatím všichni dělají srandu. Ani jedno RIPko tu není...

andorea ( 23. srpna 2017 17:30 )

Tfuj. Kulturistika je opravdu odporný sport.

romiscorpionxy ( 23. srpna 2017 16:51 )

 Asi sežral celej makovec,tenhle svalovec

Jardah775 ( 23. srpna 2017 16:29 )

Silný ako být a celkom aj tak chytrý! Jak říkají Slováci.

krasomila ( 23. srpna 2017 16:18 )

V poslední době tihle intelektuálové nějak podezřele hynou, ne?

Zobrazit celou diskusi