Snubní prstýnek už bohužel nenavleče… Samuel Bowles pocházející z anglického městečka Coventry si každý čtvrtek chodívá s přáteli zahrát fotbal. Ovšem poslední utkání pro něj mělo velmi bolestnou dohru.

Fotbalistům se zakopl míč za plot a pětadvacetiletý Angličan ho chtěl rychle dostat zpět do hry. Rozhodl se tedy překážku přeskočit. To ale neměl dělat. „Míč se zakopl za plot. No a obejít ho by zabralo nějakou chvíli, tak jsem se rozhodl, že ho přeskočím. Nechtěl jsem, aby se hra přerušila na příliš dlouhou chvíli,“ řekl DailyMailu Samuel.

Mladý ženáč se ale snubákem zachytil o drátěný plot. „Dopadl jsem a cítil jsem strašlivou bolest, myslel jsem si, že jsem se při skoku odřel nebo škrábl, ale pak jsem se podíval dolů a viděl krvácející prst. Krev mi stříkala do tváře a očí. Bylo to jako ze stříkací pistole,“ vypráví otec desetiměsíčního batolete.

Prstýnek, který se zachytil o drát, mu prsteníček doslova uřízl. Poblíž byl naštěstí Samuelův přítel, který je lékař a pohotově prst sebral a uložil do ledu. Poté rychle uháněli do nemocnice.

Lékařům se ale prst zachránit nepodařilo. Prst byl natolik zdevastovaný, že ho nebylo možné přišít zpět. Mladý fotbalista je ale sportovec tělem i duší a tak na svůj oblíbený sport nezanevřel. S kamarády se hodlá na hřišti o míč prát dál a prstýnek nosí na pravé ruce. Vykutálení přátelé mu dokonce po hrůzné nehodě říkají „čtyřprstý Bowles.“

Fotogalerie
7 fotografií