Předplatitelů má víc jak tři miliony, prodejů však ještě mnohem víc. Ve Spojených státech magazín Sports Illustrated táhne. Není však divu, že se jeho speciál s přehlídkou zajímavých plavek na rok 2012, stal hitem.

Do focení jsou obsazovány nadějné modelky jako Brooklyn Decker, Jessica White a Alyssa Miller. Titulní stránku si však pro sebe zabrala Kate Upton.

Také vás zaujali, drazí čtenáři, na Kate její krásné... oči? A hvězdička kypré devatenáctileté modelky stoupá strmě vzhůru a vytlačuje z přehlídkových mol vyzáblé anorektičky.

Video
Video se připravuje ...

Promo video k focení plavkové kolekce magazínu Sport Illustrated, ve kterém se opět objevilo spoustu krásných modelek Youtube.com

Zapózoval i tenista Nadal: Po boku Bar Refaeli

Těžko říct, co na tu fotku řekla Rafealu Nadalovi jeho přítelkyně Xisca Perelló. Nadšením do vzduchu ale asi neskákala.

Izraelskou modelku Bar Refaeli zakrýval tenista Rafael Nadal
Autor: Archiv Blesku, Profimedia.cz

Ruce španělského tenisty se totiž dostaly tam, kam svého času mohl sahat pouze bývalý přítel izraelské modelky Bar Refaeli, hollywoodský herec Leonardo DiCaprio.

Na rozdíl od Nadala není izraelská modelka ve Sport Illustrated novou tváří. Před třemi lety obsadila rovnou titulní stránku amerického časopisu. Letos se sice dostala jen na vnitřní strany, ale zase si mohla užít focení s aktuálně druhým tenistou světa.

"Jsem tak ráda, že do toho šel. Miluji Rafaela, miluji tenis. Byl by skvělým modelem," myslí si Bar. "Pro mě se jednalo o novou zkušenost a fakt mě to bavilo," přiznal Nadal a při pohledu na půvabnou modelku se mu nelze divit.

Kromě Nadala se však po boku modelek představili i další sportovci. Třeba Michael Phelps a basketbalista Chris Paul. Ještě víc však zaujaly fotbalistka Alex Morgan, plavkyně Natalie Coughlin a golfistka Natalie Gulbis - díky tomu, že měly plavky na tělo jen namalované od bodypainterů...

Fotogalerie
12 fotografií