Mnombo Madyibi je fotbalista, kterému kamarádi přezdívají Anakonda. A neříkají mu tak bezdůvodně. Jeho masivní mužství nemohli v šatnách přehlédnout. Nadměrně vyvinutý černoch se zachoval jako gentleman a souhlasil s prosbou své vyvolené, že s milováním počkají až do svatby. Jenže to byla chyba. Velká chyba.

Svatební noc v hotelu v jihoafrickém Coffee Bay dopadla tragicky. „Vše šlo dobře, užívala si předehru,“ řekla Madyibi webu Daily Star. Jenže pak z trenek vytáhl své náčiní a bylo zle. „Všechno se pokazilo, když jsem si sundal spodní prádlo,“ řekl napadený. Žena začala křičet, zmáčkla mu varlata a kousla do ucha.

Než jsem se rozkoukal, sejmula mě lahví vína a začala mě dusit červeným a bílým medvídkem, které jsem jí dal jako dárek,“ dodal nešťastný novomanžel. Z intimních radovánek tak nic nebylo a Madyibi skončil u lékaře se zraněními. Domů pak jeli novomanželé každý zvlášť.

Má velký penis, vypadá jako chlupatá salátová okurka a je strašidelná jako křoví,“ prohlásila nejmenovaná žena. Napadení odmítá. „Jen jsem mu dala facku přes tvář,“ dodala. Pár se rozhodl své problémy řešit raději v manželské poradně než na policejní stanici. Podle Madyibiho může být za napadením něco jiného.

Domnívá se, že ho novomanželka mohla napadnout, protože ji nevzal na líbánky do Zanzibaru, kam chtěla, ale do levnější destinace. Příliš velký penis ho však trápí. „Slyšel jsem o zvětšování penisu, ale o zmenšování ne,“ dodal. Takže až budete, pánové, naříkat nad tím, že ho máte malého, vzpomeňte si na tohoto chudáka.