Jak jinak by mohla Martina slavit narozeniny než dalším plastickým zákrokem. „Mám skvělé zprávy. Moje prsa jsou ještě větší a pevnější!“ pochlubila se svým šedesáti tisícům příznivcům na facebooku a připojila pro srovnání i fotku z roku 2014.

Navíc údajně ve stejném oblečení. „Tyhle šaty jsou extra elastické, mám je už roky. Doufám, že se roztáhnou ještě víc!“ radovala se modelka, která už loni tvrdila, že ňadra má zvětšené již 25 zákroky a v každém je na 8,3 litru slaného roztoku. Obvod každého ňadra tak už měla větší než obvod pasu!

Ale to asi ještě nebylo dost! Nyní přišla na řadu výměna implantátů, díky níž má nyní v jednom ňadru kapacitu dvacet litrů. „Její prsa teď váží jako basa piv,“ vypočítává německý deník Bild.

Kromě toho se z kdysi jemné a drobné blondýnky proměnila i jinak – nechala si napíchat kůži pigmentem melaninem, aby se mohla „stát černoškou“. Dokonce se pak v Keni nechala pokřtít a dostala nové jméno Malaika Kubwa, což svahilsky znamená Veliký anděl.

„Jasně cítím, jak je mé nitro stále více africké,“ dušovala se dáma, která vzhledem možná spíše děsí. Ovšem její netradiční vzhled své příznivce očividně má, koneckonců Martina je dokonce i vdaná. S Michalem (32) se poznali a zamilovali na střední škole a kdysi spolu pracovali i u aerolinií, on coby pilot a ona byla letuškou, dokud kvůli extravagantnímu vzhledu nemusela skončit a přeorientovat se na dráhu modelky.

Fotogalerie
80 fotografií