Martina o sobě tvrdí, že je jí 28 let. Vypadá sice přinejlepším na 40, ale možná tato Němka mluví pravdu. Její prsa mají velikost číslo 19. Kdyby zakopla a spadla, rozhodně by si tlamu nenabila. Přírodní ale rozhodně nejsou. Martina podstoupila chirurgické zvětšení ňader. Kdo by to řekl, že?

Kromě toho, že si nechala zvětšit dudy, je Němka posedlá opalováním. Kromě toho, že si dává pravidelné seance v soláriu, se přiznala k tomu, že si nechala vpíchnout samoopalovací injekce, což je něco, co zní jako z hororu. Martina však prahne po tom, aby měla pleť tmavou jako africká dívka.

Před devíti týdny jsem měla tři opalovací injekce. Nečekala jsem, že se stanu tak tmavou, ale fungovalo to spolehlivě. Opravdu to miluji a chci to vyhnat do extrému. Teď chci být ještě temnější a temnější a vidět, kde jsou limity. Miluji ten kontrast svých blonďatých vlasů a temné, křupavě hnědé kůže,“ říká Němka.

Miluji reakce lidí. Vidím, jak mají velké oči, když jdu kolem nich a jak se tváří šokovaně, přičemž si myslí: Jak je tohle možné?“ baví se Němka, která si hraje na africkou Barbie. Čemu se divíš, my bychom taky zírali. O zdravotních komplikacích, které si žena sama způsobuje, raději nemluvě.

Fotogalerie
16 fotografií

Podívejte se, jak můžete mít sexy dekolt:

Video
Video se připravuje ...

Jak na sexy dekolt? Bez správné péče to nepůjde! Adam Balažovič