Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Žena opustila práci kvůli fetiši: Hraním na psa vydělává balík!

Autor: jžk - 
18. července 2020
17:49

Jenna Phillipsová (21) z Texasu pracovala jako optička, sem tam si přivydělávala na erotické platformě OnlyFans. V Chicagu se setkala se dvěma muži, kteří jí ukázali svět úchylek - a ona propadla hře na zvířátka. Sdílením netradičních videí si měsíčně vydělává šesticiferné sumy!

Opustila svou práci, aby mohla žít jako štěně na plný úvazek! Jenna Phillipsová (21) o sobě tvrdí, že se už od malička cítila jako pes, akorát v tom neviděla nic sexuálního. Jako dítě předstírala, že je štěně, válela se po zemi, aportovala a milovala, když ji někdo chválil za poslušnost. 

Během dvou let, kdy pracovala jako optička, si založila účet na OnlyFans. Jde o britskou platformu, která se zaměřuje na erotické fotografie a videa. Pro shlédnutí obsahu si však divák musí zaplatit částku, kterou si tvůrce nastaví. Po dobu osmnácti měsíců na svůj účet přidávala „konvenční“ obsah, teprve po setkání s dvěma muži, kteří jí zasvětili do tzv. „pet playe“, se rozhodla o vzrušujícím světě úchylek dozvědět více.

@yourpuppygirljenna

Who wants to play fetch? ##fyp ##foryou ##prank ##lol ##funnyvideos ##viral ##tiktok ##puppylife ##puppydog ##puppylove ##puppycheck ##puppychallenge ##puppygirl

♬ original sound - yourpuppygirljenna

 

Pet play, do češtiny by se tento termín dal přeložit jako „hraní si na zvířátka“, je varianta erotických her, kde se minimálně jeden ze zúčastněných chová jako zvíře. „Cítím se jako pes. Chci jen běhat, hrát si, nechat se škrábat na hlavě a to je všechno,“ popisuje zvláštní úchylku Jenna. „Opravdu miluju, když mě někdo pochválí, že jsem „hodná holka“ Vždycky mi z toho roztaje srdce.“

Většina dívek, které pet play holduje, si hraje na lišky, koťata nebo králíky, psy a štěňata většinou zastupují muži. Ačkoliv se tento způsob vyjádření sexuality může zdát mnohým výstřední, je naprosto neškodný. „Někteří mě žádali o videa se skutečným psem, ale to je už přes čáru,“ vysvětluje Jenna, že existují věci, které ve své tvorbě dělat nebude. 

I tak je k fetišům otevřená a snaží se je neodsuzovat. „Vím, že se ke mně mnoho lidí kvůli úchylce obrátilo zády, já se je ale snažím pochopit. Je to můj životní styl 24/7,“ přiznává. Mimo OnlyFans přidává videa i na TikTok, kde schytala velkou vlnu kritiky.

Chodím ráda na vodítku i mimo kameru. Nikdy to nikomu nevadilo, vždy jen lidem na internetu. Jednou za námi někdo přišel a řekl: Nevím co to děláte, ale vypadá to úžasně, tak v tom pokračujte... To bylo skvělé,“ vyjádřila se mladá influencerka, která si za jedno video účtuje kolem pěti set korun.

Pepa Re ( 18. července 2020 20:46 )

S tvojí mámou?

Pepa Re ( 18. července 2020 20:45 )

S tvojí mámou?

Pepa Re ( 18. července 2020 19:01 )

Válí se ta pí ča i v hovnech?

Zobrazit celou diskusi