Video
Video se připravuje ...

Žena (25) miluje čůrání do plenek: Utratí za ně 7 tisíc měsíčně Instagram

Nevině vypadající Paigey se každý den probouzí v dětské postýlce. Po ranní výměně použitých plenek si hraje se svými hračkami a věnuje se online komunitě okolo ABDL úchylky. Jde o zkratku, která znamená adult baby/diaper lover – neboli v překladu dospělé dítě a milovnice plenek. Jde o kombinovanou intimní praktiku, jejíž vyznavač se citově i sexuálně ukájí hraním na dítě a nošením plenek. Lulání do nich není žádné tabu.

Jako dospělé mimino žije dva roky

Paigey žije tímto životním stylem od května 2018. Nyní se jako vyznavačka ABDL prezentuje na instagramu, youtube kanálu, a dokonce má i vlastní webové stránky. Svým vystupováním chce dle vlastních slov pomoci ostatních lidem se stejným sexuálním zaměřením, aby se nestyděli za to, co je vzrušuje a láká. Ostatní příznivci ABDL jí za to na oplátku platí měsíční příspěvky, které dívce pomáhají uhradit výdaje spojené s tímto životním stylem.

Millerová totiž utrácí za plenky 7 tisíc korun měsíčně. Naštěstí jde o částku, kterou celou zaplatí její fanoušci, kteří si pošušňávají na jejích videích a fotkách. Z odpůrců, kteří si klepou na čelo a zpochybňují její inteligenci, si velkou hlavu nedělá. Ví, že nedělá nic špatného a nikomu to nevnucuje. „Vždycky jsem sbírala hračky a měla dětský smysl pro humor, takže mě tak všichni přátelé i rodina přijali. Když z toho neděláte velkou věc, přijmou vaši nonšalantnost,“ říká Paigey podle Mirroru.

S úchylkou šla na veřejnost

„Jen co jsem dosáhla legální dospělosti, začala jsem hledat na internetu, abych zjistila, zda existují lidé, jako jsem já a objevila jsem, že existuje celá komunita. Jeden z nejvýraznějších pocitů, který lidé mají, je stud, takže jsem se rozhodla jít s tím na veřejnost. Mám youtube kanál, mám webovou stránku. Vše je to o tom, jak žít nejlépe svůj adult baby život,“ pokračuje s vyprávěním o své úchylce mladá žena.

Rádi si hrajeme s hračkami. Přináší nám radost věci, které jsme dělali jako děti. Sbírám domečky Polly Pocket a panenky Barbie. Ráda si hraji s plyšáky, o tom moje malá hra s věkem je. Dostávám denně e-maily od lidí, kteří mi děkují za to, že jsem do toho šla veřejně,“ vypráví, ale zároveň přiznává, že od lidí nechodí jenom pozitivní zprávy, ale také ty negativní, nechápavé a někdy i posměvačné a urážlivé.

Lidé si ťukají na čelo nad její inteligencí

Někteří lidé prostě nechápou, proč se dospělý chce chovat nebo žít jako dítě. Je to o nastavení v hlavě, díky kterému vám malé věci přinesou velkou radost. Jsme stále fungující dospělí. Musíme dělat normální věci jako platit účty, ale k tomu mám přidanou zodpovědnost k udržení si životního stylu. Hodně lidí zpochybňuje mou inteligenci. Ptají se, proč by normální člověk měl žít takhle,“ vysvětluje Paigey.

Neodpovídám s negativitou. To si nezaslouží odpověď. Ve dne nepodstrkuji svůj životní styl nikomu jinému. Můžu se obléknout jako dítě, ale nebudu pít lahev mléka a cucat dudlík. Jsem diskrétní na veřejnosti,“ dodává. Paigey nemá o nápadníky nouzi. „Nikdy jsem neměla partnera zapleteného do ABDL. Jsem zasnoubena za někoho, s kým chodím pět let. Nežije tímto životním stylem, ale podporuje ho,“ uzavřela mladá žena.

Známky po sebepoškozování

Svou úchylkou jistě nikomu neubližuje a v podstatě si žije svůj sen. Přesto to ale vypadá, že se Paigey psychické problémy v jejím životě nevyhnuly. Při podrobném prozkoumání jejích fotek má totiž na rukách a nohách viditelné obrovské množství jizev. Přímo se tedy nabízí, že v minulosti trpěla sebepoškozováním. Sama se ale k tomuto tématu nikdy veřejně nevyjadřovala.

Fotogalerie
52 fotografií