Dobrý den, vždy mě fascinovala ženská vagina. Jak vypadá, jak voní a jak je rozpínavá. Vždy jsem byl takový průzkumník a stále se na ni partnerkám se zájmem díval, ochutnával a zkoumal. Před rokem jsem se seznámil s Miluškou, o které se domnívám, že je mou životní láskou. Dokonce jsem ji požádal o ruku a ona souhlasila. Máme spolu báječný sex, nebo jsem si to alespoň myslel. Miluška se mnou má orgasmy, ale zajímalo mě, zda ji můj úd naplno vyplňuje. Je to věc, kterou si moc přeji a o které jsem byl přesvědčen právě vzhledem k jejím vyvrcholením. Jenže ona mi odpověděla, že skoro, ale má tam ještě místečko. Zeptal jsem se přímo při sexu, takže odpověď mě zdrtila a okamžitě mi ochabl. Miluška ihned pochopila, o co jde a začala mě utěšovat. Od té doby mi neustále říká, že jsem dole dostatečně velký, ale já se pořád cítím špatně. Nepřipadám si už vůbec jako muž. Je nějaká rada, která by mi pomohla z této kaše, kterou jsem si sám uvařil?

Lucián (32), Kostomlaty

Luciáne, hned zpočátku mé odpovědi bych Vám chtěl nejdříve pogratulovat k zásnubám. Je vidět, že jste oba moc zamilovaní, což vám ze srdce přeji. Taktéž musím dodat, že je mi vaše fascinace vaginou sympatická a částečně ji s vámi sdílím jako muž i odborník. Teď ale k vašim problémům a obavám, které jsou zcela zbytečné. Sám jste podotknul, že má vaše snoubenka při sexu orgasmy. Tak čeho se bojíte a co řešíte, člověče? Miliony žen po celém světě, které jejich partner vyplňuje celé, vyvrcholení neprožívají a vy se tu trápíte takovými prkotinami. Že Milušku nevyplňujete celou, vůbec nevadí. Nejcitlivější zónou vaginy, a to vy jako její milovník jistě víte, je vchod. Tam je pro ženu dráždění nejpříjemnější a nejsilnější. Kompletní vyplnění pochvy a dosažení na děložní čípek není zapotřebí k vyvrcholení. Mnohdy je naopak na škodu. Než mi moje manželka porodila trojčata Hanze, Gertrudu a Hedwig, celý jsem se do ní ani nevešel a nebylo to ani pro jednoho z nás příjemné. Až po jejich narození naše problémy zmizely. Ze své osobní zkušenosti proto vím, že maximální vyplnění ženy může být i na škodu. Hoďte tyto neopodstatněné starosti za hlavu a užívejte si lásky a sexu.

Brzké svatbě zdar, Váš Dr. Karel Obdařený

Vizitka doktora Karla Obdařeného
Autor: Blesk

Kompletní přehled sexuálních poraden Dr. Karla Obdařeného najdete zde!

Máte pro našeho specialistu dotaz? Trápí vás něco ve vašem intimním životě, ale bojíte se zeptat? Položte níže dotaz našemu specialistovi! Dr. Karel Obdařený vám rád poradí.

ONLINE CHAT

Počet zbývajících znaků: