Dobrý den, už od puberty mě trápí vzhled mého penisu. Je klikatý, úzký, malý a ještě růžový. Vypadá prostě jako žížala vykopaná ze zahrady. Ženám se nelíbí a já mám kvůli posměchu malé sebevědomí. Nevím, co s tím mám dělat, protože vím, že se mi nezvětší ani nenarovná. Ach jo. Co mám dělat?

Filip (22), Bláto

Milý Filipe, myslím, že jste k sobě až příliš tvrdý. Možná má Váš penis atypický tvar, ale určitě nevypadá jako žížala. Že se Vám nějaké děvče vysmálo, je pouze problémem té dotyčné. Zachovala se necitlivě a ukázala jenom svou hloupost. Jistě máte i jiné přednosti. Neházejte flintu do žita, i kdyby o Váš penis ženy neměly zájem, což si nemyslím, pořád mátě ještě ruce a ústa. A sám přece určitě víte, kolik rozkoše s nimi dokážete dívce přinést. Velikost ani tvar penisu z Vás muže nedělá. Stejně si ale myslím, že jednou najdete ženu, která tu Vaši žížalu bude mít ráda.

Dostatku sebevědomí zdar, Váš Dr. Karel Obdařený

Vizitka doktora Karla Obdařeného
Autor: Blesk

Všechny sexuální poradny Dr. Karla Obdařeného s nápaditými odpověďmi na zapeklité otázky naleznete zde.

Máte pro našeho specialistu otázku? Trápí vás něco ve vašem intimním životě, ale bojíte se zeptat? Položte níže dotaz! Dr. Karel Obdařený vám rád poradí.

ONLINE CHAT

Počet zbývajících znaků: