Dobrý den, nejsem schopná mít sex s muži. Ne, že by se mi nelíbili, ale jejich penisy mi zapáchají. Měla jsem již několik partnerů a pokaždé mi jejich nádobíčko zapáchalo. Cítím z každého chuje houby. Nemůžu za to, ale prostě se to nedá. Každý vztah jsem kvůli tomu ukončila. Mám vůbec šanci najít někoho, kdo mi nebude smrdět jako bedla nebo hříbek?

Daniela (33), Hříbkov

Drahá Danielo, pohlavní orgány mají svou typickou vůni. A to jak ženské, tak i mužské. Některé ženy skutečně říkají, že jsou pánové dole cítit po houbách. Možná je to pravda, já jsem nikdy pach penisů příliš nezkoumal. Ne všichni však mají k houbám averzi a dokážu si představit, že si vzrušená žena na penisu pochutná i kvůli jeho typické vůni. Jenže u Vás to tak zřejmě hned tak nebude. Řešení se zde nabízejí hned dvě. Jednak můžete houbový odér zahnat celou řadou voňavých sprchových gelů. Chápu však, že poté bude mít penis mýdlovou chuť. Poradím Vám proto k penisu svého příštího nápadníka příliš nečuchat. Pokud neprahnete po felaci, houbový odér se k vašim nozdrám nemusí dostat. Navíc pokud používáte kondom, pochybuji, že byste penis při klasickém koitálním styku cítila. Celá řada kondomů je navíc k dostání s příchutěmi a vůněmi, takže nezoufejte a seznamujte se s muži dál. Máte několik řešení, jak se zápachu vyhnout, a nakonec se stejně jednou určitě nadechnete a penis vám bude vonět. Tak zjistíte, že jste našla toho pravého, a Vaše čichové vjemy budou kompatibilní s mužem Vašeho života.

Voňavému pindíku zdar, Váš Dr. Karel Obdařený

Vizitka doktora Karla Obdařeného
Autor: Blesk

Všechny sexuální poradny Dr. Karla Obdařeného s nápaditými odpověďmi na zapeklité otázky naleznete zde.

Máte pro našeho specialistu otázku? Trápí vás něco ve vašem intimním životě, ale bojíte se zeptat? Položte níže dotaz! Dr. Karel Obdařený vám rád poradí.

ONLINE CHAT

Počet zbývajících znaků: